Azi la Botosani

Portariuc face audit pentru desfiinţarea Locativa şi înlăturarea lui Flutur

Ideea lansată de consilierul local Mihai Tincu în cadrul unei conferinţe de presă de la finele săptămânii precedente pentru desfiinţarea societăţii Locativa condusă de fostul primar Cătălin Flutur pare să fie pe deplin îmbrăţişată de actualul edil, Ovidiu Portariuc, care deja a anunţat o primă măsură pentru concretizarea acestei măsuri.

"Nu trebuie să faci o societate pentru un serviciu"

Şeful Primăriei Botoşani susţine că a comandat un audit din care să reiasă necesitatea menţinerii societăţii în cauză care ar putea fi unificată cu Urban Serv, pentru „eficientizare”.

Se va face un audit pe activitățile celor două societăți și în condițiile în care auditul ajunge la concluzia că e suficient să ai o singură structură pentru a nu dubla structurile de conducere, practic există posibilitatea comasării, iar serviciul de închiriere și întreținere a spațiilor să fie un serviciu în cadrul Urban Serv. Nu trebuie să faci o societate pentru un serviciu", a declarat Ovidiu Portariuc.


Primarul a declarat că nu are în vederea menţinerii unuia sau a altuia dintre cei doi directori ai societăţilor care ar urma să fie comasate, respectiv Cătălin Flutur sau Simion Drelciuc, acest lucru fiind stabilit printr-un concurs.

"Nu, noi încercăm să eficientizăm activitatea"

Nu ştiu, asta va rezulta în urma studiului, se va organiza concurs, e ca şi cum se vor face încă trei societăţi în care una se ocupă doar de întreţinerea cimitirelor, alta cu piaţa, e eficient”, a mai spus primarul Ovidiu Portariuc.

Întrebat însă dacă urmăreşte să dea o lovitură fostului primar, Ovidiu Portariuc a infirmat zvonurile menţionând că ar fi încercat să colaboreze în mai multe rânduri cu Cătălin Flutur.Nu ştiu ce se vorbeşte, eu vă spun ce am făcut, de două ori l-am invitat la conducerea Zonei Metropolitane, am întins de atâtea ori mâna, nu, noi încercăm să eficientizăm activitatea indiferent de persoane, de numele lor, de coloratura politică”, a încheiat primarul.

CITEŞTE:

Dacă tot nu pot să-l dea afară pe Flutur, PSD-iştii ar cam desfiinţa Locativa

9:12 am Marti, 09 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturUrban ServLocativa

3 Comentarii la “Portariuc face audit pentru desfiinţarea Locativa şi înlăturarea lui Flutur”

  1. JUSTITIARUL spune:

    Bravo Primarului pt.aceasta actiune.Cele doua societati trebuie unite si ai curatate de multi trantori care nu-si justifica banii luati si activitatea va merge f.bine,fara prea multi directori,sefi si sefuleti.

  2. sss spune:

    daca le uneste si cu termica si raman o treime din totalul salariatilor tot sunt multi....

  3. Petrica spune:

    Audituri nu se po face si l CAP? m-am saturat de un an de zile ,audituri peste audituri.Termina odata si vezi cum e cu administratia.Ne-am saturat de atita inconsecventa!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: