Azi la Botosani

Portariuc: Nu intru în conflict cu cozile de topor ale lui Cătălin Flutur

Ovidiu Portariuc a emis şi un comunicat de presă prin  care şi-a reiterat afirmaţia de a nu răspunde atacurilor venite din partea lui Florin Ghiorghiţă. Redăm în continuare poziţia publică a primarului.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a declarat că nu va răspunde la provocarea consilierului municipal Florin Ghiorghiță de a publica în fiecare  zi o plângere penală la adresa celor care au administrat Primăria, în mandatul fostului primar Cătălin Flutur.

Actualul edil consideră că organele de anchetă deja fac cercetări cu privire la activitatea fostei administrații și că fostul viceprimar este ultimul care are căderea să vorbească despre corupție.

Eu refuz să intru în conflict cu uneltele sau cozile de topor ale lui Cătălin Flutur. Domnul Ghiorghiță a fost șeful camarilei domnului Flutur, cel mai compromis om al sau. O știe tot orașul. E ultimul om care are căderea să ridice steagul anti-corupției. Lăsați-l să se plângă cât o vrea. Să vedem cine îl ia în serios”, a declarat primarul Portariuc.

Acesta a amintit că DNA a început o investigație cu privire la mai multe fapte de coruptie ce ar fi fost săvârșite în timpul fostei administrații și că organele de anchetă și instanțele de judecată sunt singurele în măsură să se pronunțe.

“Eu nu vin să flutur plângeri penale în disputele politice. Oricine se poate plânge de orice, dar nu orice plângere este întemeiată. Cert e însă că în prezent sunt anchete penale în desfășurare cu privire la activitatea fostei administrații. Deci aici nu e vorba de un atac politic, de fațadă, ci de indicii temeinice privind fapte de corupție. Subliniez însă că Ghiorghiță a fost și este doar o unealtă a domnului Flutur. Acolo e sursa acestui atac politic”, a precizat Ovidiu Portariuc.

CITEȘTE:

Portariuc îl trimite pe Ghiorghiţă la …psiholog: Există şi denunţare calomnioasă


5:28 pm Luni, 03 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturdna botosani

1 Comentarii la “Portariuc: Nu intru în conflict cu cozile de topor ale lui Cătălin Flutur

  1. mihai spune:

    nu iti este rusine sa vorbesti de Flutur???furi ca un excroc de prima clasa si nu faci nimic in orasul asta,iti bati joc.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: