Azi la Botosani

Portariuc şi obsesia Flutur: petarde, dezinformări, declaraţii halucinante

Afirmaţiile făcute de fostul primar al oraşului Cătălin Flutur într-o emisiune televizată de la Tele M au atras după sine o serie de replici acide din partea actualului edil care a infirmat atât distrugerile de pe Pietonalul Unirii din vara anului trecut când a fost organizat Summer Fest cât şi modelul Mazăre copiat pentru încheierea unui contract cu o firmă de pază privată.


"De ce nu punem în valoare Centrul Vechi?"

Scandalul privind locaţia de desfăşurare a festivalului verii a fost comentat de fostul primar care i-a reamintit lui Ovidiu Portariuc despre intenţia din campania electorală de a readuce la viaţă centrul istoric şi totodată a adus în prim plan şi distrugerile făcute anul trecut pe pietonal la festivalul verii. „Acum un an şi jumătate spunea de ce nu punem în valoare Centrul Vechi? Anul trecut s-a făcut Festivalul Verii pe Pietonalul Unirii şi în bulevard, cu stricăciuni de aproape 4 miliarde de lei, pe o lucrare pe fonduri europene care nu a fost predată. Cine răspunde pentru alea patru miliarde de lei?”, a întrebat Cătălin Flutur aseară la Tele M.

"Sunt petarde, dezinformări aruncate"

În replică, Ovidiu Portariuc a explicat că predecesorul său nu încearcă decât să dezinformeze opinia publică şi că de fapt realitatea ar fi cu totul alta. „Sunt petarde, dezinformări aruncate fără nici un fel de responsabilitate, să văd documentul prin care există aceste pierderi, au fost nişte copăcei care trebuiau să fie puşi de firma de construcţii, nu s-au prins şi trebuiau cumva să sugereze că au fost distruşi la Summer Fest acei copaci. Dar dv. credeţi suma asta? Credeţi, luaţi de bun tot ce spune o persoană care are ca principal scop o luptă politică în acest moment. Întrebaţi-ne pe noi şi vă arătăm exact”, a spus Ovidiu Portariuc.


CITEŞTE:

 Flutur : Nu ştiu ce are dl primar Portariuc în cap şi nici în inimă & Botoşani este în inima mea

În cazul firmei de pază cu care municipalitatea doreşte să parafeze un contract pentru centrul istoric şi de această dată primarul a infirmat că ar fi preluat modelul de la Constanţa. „Am auzit şi eu, sunt declaraţii halucinante ale d-lui Flutur lipsite de orice contact cu realitatea, la fel cum a fost şi cea cu pierderile de pe pietonal. Probabil dl. Flutur citeşte presa din Constanţa în timpul liber. Acest model cu firmele de pază şi protecţie este un model acceptat în peste 20, 30 de municipii în întreaga Românie, puteţi căuta şi dv. să vedeţi exact”, a mai spus Portariuc. El a mai explicat că este necesară contractarea unei firme de pază dat fiind faptul că Poliţia Locală se află în imposibilitatea de a face noi angajări confruntându-se cu deficit de personal, iar actualii poliţişti locali nu mai fac faţă unui întreg oraş.

CITEŞTE:

 Portariuc acuzat că îşi angajează gealaţi pe bani publici după modelul Mazăre

5:15 pm Miercuri, 10 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturcentrul vechifirma de paza

2 Comentarii la “Portariuc şi obsesia Flutur: petarde, dezinformări, declaraţii halucinante

  1. fefeleaga spune:

    bun,nu-l credem pe flutur,dar pe tine de ce sa te credem???

  2. Florica spune:

    Ba frate!Apuca-te odata de treaba!Termina odata cu toate prostiile care pe noi nu ne intereseaza.Noi vre sa aflam saptaminal ce ai facut TU de cind te-am votat.Revino-ti!Ar fi bine sa si ai de unde.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: