Azi la Botosani

Portariuc o trage cu fotbalul la Conferința PSD și face paralela goluri – voturi

Ovidiu Portariuc, președintele Organizației Municipale din cadrul PSD Botoșani a ajuns la pupitru în urmă cu câteva minute și și-a început prezentarea raportului de activitate începând din anul 2012 și până la momentul prezent.

S-a ajutat de un video-proiector pe care au rulat imagini din municipiu la care a luat parte sau date statistice privitoare la rezultatele obținute de social democrați la scrutinele anterioare de alegeri. Totul pe un fundal muzical al celor de la Vanghelis.
”Orice conferință are un bilanț și o reflecție a ceea ce am făcut bine și a ceea ce am făcut mai puțin bine în ultimii ani. Desigur că putem spune că am greșit și putem stabili responsabilii pentru fiecare greșeală. Putem de asemenea să vedem performanțele și să-i lăudăm pe aceia care le-au obținut, dar spun că dincolo de a-i sancționa pe unii sau pe alții, sau de a-i lăuda, acest moment de bilanț este un foarte bun prilej pentru a învăța”, a spus în debutul discursului actualul lider al organizației municipale PSD. A subliniat că greșelile trebuie uitate iar performanțele reproduse și a făcut trimitere la sportul rege care atrage mase de oameni.
 „Putem spune despre o echipă că joacă bine sau spectaculos, că are jucători mai mulți sau mai scunzi, că are jucători mai tineri sau mai în vârstă. Dar ceea ce contează în final sunt rezultatele obținute de această echipă. Clasamentele nu se fac nici după aspectul jocului, nici după aspectele jucătorilor, ci după rezultatele jocului. Iar cei mai buni sunt cei care au cele mai bune rezultate. În cazul nostru, a politicienilor, rezultatele sunt voturile pe care le obținem de la cetățeni”, a continuat Ovidiu Portariuc. A vorbit mai apoi de câștigarea alegerilor din 2012 în fața lui Cătălin Flutur și a pus accent pe faptul că PSD va trebui să repete experiența acelui scrutin și anul viitor, la alegerile locale din 2016. (G.E.)

 

4:46 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: