Azi la Botosani

Portariuc vede o alianţă neoficială între Ţurcanu şi Flutur: Nu e un secret pentru nimeni

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că va face publice mai multe detalii cu privire la o relaţie mai strânsă care ar fi între Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur, din semnalele sale încă de dinainte de alegerile locale din vara anului trecut. Şeful PSD de la municipiu susţine că a încercat la rândul său să lege o colaborare cu democrat liberalii însă s-a lovit de un zid de rezistenţă.


"Faptul că dl. Ţurcanu are o relaţie specială că dl. Flutur nu e un secret"

Formula magică găsită de preşedintele Consiliului Judeţean pentru a nu întâmpina situaţii în care proiectele de hotărâre promovate în plenul judeţean să nu fie respinse de consilieri nu pare să fie însă crezută şi de colegul de la Primărie, Ovidiu Portariuc care a avut ceva probleme în acest sens. Şeful CJ a menţionat că nu de puţine ori i-a cerut sfatul consilierului judeţean Cătălin Flutur cu privire la o serie de proiecte de hotărâri însă Portariuc afirmă că această relaţie datează de fapt dinainte de alegerile locale. „Faptul că dl. Ţurcanu are o relaţie specială cu dl. Flutur de mult timp nu cred că e un secret pentru nimeni, eu am spus-o cu jumătate de an înainte de alianţa neoficializată dintre PNL şi PDL. Eu din păcate nu am o relaţie atât de, deşi am vrut, se pare că cei de la PDL refuză o anumită colaborare cu noi, probabil că vin din aceeaşi rădăcină”, a declarat Ovidiu Portariuc care a mai precizat că la un moment ulterior va oferi mai multe amănunte în acest sens.

"O să discut cu fiecare în parte"

Acuzat de Florin Ţurcanu că nu colaborează cu viceprimarul Viorel Iliuţă cu privire la unele proiecte din plenul municipal, edilul şef a infirmat şi acest lucru. „Sigur că discut cu liderul acum dacă e nevoie o să discut cu fiecare consilier în parte, să le explic proiectele, am discutat de fiecare dată cu dl. Iliuţă şi nu au fost probleme. Domnia sa mi-a spus că în general la PNL sunt personalităţi cu caractere puternice şi trebuie convins fiecare în parte adică nu e suficient ca partidul sau liderul de partid să fie convins”, a mai spus primarul.

"Pe dl. Ţurcanu îl găsesc mai rar"

Ovidiu Portariuc a mai aruncat o săgeţică spre instituţia vecină afirmând că în general colaborează mai bine cu vicepreşedintele Gheorghe Sorescu care este găsit zi de la zi la serviciu, făcând cel mai probabil referire la deplasările frecvente pe care Florin Ţurcanu le-a făcut în capitală. „Colaborez cu Consiliul Judeţean în general şi mai mult cu dl. Sorescu pentru că pe domnia sa îl găsesc zilnic, pe dl. Ţurcanu îl găsesc mai rar. În general cu dl. Ţurcanu dacă nu avem subiecte administrative nu discutăm aşa, adică nu suntem parteneri de discuţii”, a încheiat primarul.

CITEŞTE:

 Ţurcanu şi votul în CJ: Îl sun pe Cătălin Flutur, nu mi-e ruşine, îi cer sfatul

3:18 pm Marti, 09 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Flutur

2 Comentarii la “Portariuc vede o alianţă neoficială între Ţurcanu şi Flutur: Nu e un secret pentru nimeni

  1. George spune:

    Vezi ca t-ii cam mare diagonala pt.functia pe care te miri cum ai ajuns.

  2. Costel spune:

    Nu-i prea mare banderola pt.d-ta?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: