Azi la Botosani

Președintele CJ și o deputată, în fața elevilor la început de an școlar: CE au avut să le transmită

Luni, 14 septembrie 2015, elevii botoșăneni s-au întors la școală. La Colegiul Național A.T. Laurian din Botoșani în jurul orelor dimineții a avut loc festivitatea de deschidere la care au participat și oficialități.

Au venit să fie alături de elevi în prima lor zi de școală președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, deputata Tamara Ciofu, Costel Irimia, de la Poliția Română și Sebastian Tocariu, din partea cabinetului Instituției Prefectului. Fiecare dintre ei a luat cuvântul și le-a transmis tinerilor câte un mesaj.
Gheorghe Sorescu, președinte CJ: ”Este liceul cu o bună promovabilitate la bacalaureat. Este liceul care a dat olimpici, este liceul în care s-a făcut întotdeauna școală de calitate și cu permisiunea dvs. este liceul unde a învățat feciorul meu cel mare și cel mic care este în clasa a XII- a. Am ținut să fiu astăzi prezent pentru că ceea că ce înseamnă excelență în învățământ trebuie susținut de noi, de Consiliul Județean. Vă doresc dragi elevi un an nou plin de împliniri”.
După care a luat cuvântul și social-democrata Tamara Ciofu:  ”Dragi elevi, vacanța a trecut. E prima zi de școală. Sunteți mai mari cu un an și dacă în dreapta mea au venit bobocii care vor începe să cunoască Colegiul Național și competența sa și exigența sa, în stânga deja sunt cei care au pleca din Laurian, dar au plecat să continue studiile care i-au adus în această frumoasă poziție de student. Dragii mei Liceul Laurian este un liceu cu tradiție. Voi ce care începeți un an școlar acum îl începeți de la o ștachetă ridicată foarte sus”.

Conducerea instituției de învățământ a ținut să le spună elevilor prezenți că deputata Tamara Ciofu este alături de Colegiul A.T. Laurian ori de câte ori este organizat un eveniment și că oferă la început de an școlar burse elevilor meritoși.

(Ș.V.)   

 

4:12 pm Marti, 15 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: