Azi la Botosani

Primarul Ovidiu Portariuc pleacă în Statele Unite ale Americii!

Plecarea a fost anunțată în urmă cu câteva luni de zile și se va concretiza la începutul săptămânii viitoare. Ovidiu Portariuc va petrece o lună de zile în Statele Unite ale Americii alături de un alt român și anume corespondentul de război Adelin Petrișor. Din întreaga Europă doar 42 de persoane au obținut bursa prin intermediul căreia este posibilă această plecare.

Primarul municipiului a câștigat un loc în stagiul de pregătire în domeniul administrației publice, fiind selectat de Fundația George Marshall alături de alte 75 de persoane din întreaga lume, 42 din Europa şi 34 din SUA.
„Vârsta limită a bursei este 38 de ani, fiind ultimul an în care mă puteam califica. Bursa Marshall care ca scop câștigarea unei expertize administrative și politice în vederea promovării valorilor și principiilor democrației occidentale în țările de origine ale bursierilor”, spune Ovidiu Portariuc înainte de plecare.
În cadrul acestui stagiu de 30 de zile, primarul spune că vor avea loc întâlniri cu autorități centrale și locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și ONG-uri, ziare locale sau cluburi sportive. Pe perioada cât va lipsi, Ovidiu Portariuc spune că va ține legătura cu viceprimarul Cosmin Andrei care preia atribuțiile de primar și va organiza mini-ședințe pe Skype și cu alți șefi din administrația publică locală. (G.E.)

 

12:08 pm Sambata, 19 Septembrie, 2015

8 Comentarii la “Primarul Ovidiu Portariuc pleacă în Statele Unite ale Americii! ”

 1. remi spune:

  Poate sa stea linistit acolo, oricum Flutur il va inlocui cu succes!

 2. Botoșănean spune:

  Felicitări!Sa obtii o astfel de bursa e foarte greu.Succes!Nu ascultati carcotasii căci ei nu au viziune,doar bârfesc.Sunt oameni mici,fara caracter...

 3. un destept spune:

  Portariuc, tu vei mai fi primarul acestui oras cand Botosaniul va fi capitala tarii. O sa-ti ajute aceasta bursa ca frectia la un picior de lemn.

 4. Profesorul spune:

  Stati linistiti ca oricum dupa bursa asta sigur pleaca din Botosani, in diplomatie sau guvern. Ramaneti voi aici cu Flutur, Gheorghita, Turcanu, Diaconu, Alexa, etc.

 5. ticu spune:

  HAHAHA-Portariuc pleaca in diplomatie!!! HAHAHA! OMUL SI-A PIERDUT MINTILE! HAHAHA!

 6. unul spune:

  Se supara Portariuc ca vacarul pe sat:)))

 7. abc spune:

  Felicitari...un adevarat profesionist al admnistratiei publice!

 8. yustin spune:

  Sa se duca unde vrea numai sa ne lase! A demonstrat ca e varza profesionistul:)

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: