Azi la Botosani

Profesorii botoșăneni chemați la mall de ziua lor: AFLĂ ce îi așteaptă

Educația este un factor important al formării noastre deoarece permite evoluția armonioasă a personalitații umane din punct de vedere spiritual, moral, social, cultural si economic, fiecare individ educat adăugând un plus de valoare societății.

Profesorii sunt promotori ai valorilor supreme, un exemplu pentru cei din jur, cei ce muncesc împreună cu noi la realizarea viselor noastre și se bucură de fiecare pas al nostru făcut cu succes. Întreaga societate trece prin mâinile bătătorite de înțelepciune ale profesorilor, de aceea dorim să invităm toți reprezentanții acestei nobile munci, la o festivitate deosebită organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorilor.

Duminică, 4 octombrie începând cu ora 16:00, la etajul patru al Centrului Comercial sunt așteptate toate cadrele didactice, pentru a sărbători și recunoaște meritele muncii lor, dar și toți cei ce vor dori să se bucure de acordurile muzicii invitatului special Vali ”Sir Blues” Răcilă, care va concerta timp de 60 de minute.

Cunoscut sub apelativul Sir Blues , muzicianul, actorul ( a activat peste 22 ani la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani ) şi socio-psihologul Vali Răcilă este un fidel interpret al blues-ului tradiţional acustic de peste Ocean. Prin stilul său muzical, artistul reînvie sunetul blues-ului de acum aproape o sută de ani, de pe plantaţiile de bumbac din America. Vali Răcilă foloseşte alternativ patru chitare, mânuite cu tehnici diferite precum slide sau fingerpicking, acompaniindu-şi astfel interpretările vocale. Colaborarea sa cu pianistul Raul Kusak s-a materializat în 2011 prin albumul Handmade Blues, produs de Nicu Alifantis.    

7:05 pm Marti, 22 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: