Azi la Botosani

Proiectul cu demiterea lui Andrei a ajuns la Flutur: Îmi menţin declaraţia

Preşedintele PDL Botoşani refuză să îi răspundă viceprimarului Cosmin Andrei, care susţine că, de fapt, liberalii şi democrat-liberalii nu reuşesc să facă majoritatea în Consiliul Local Botoşani şi de aceea tot amână anunţata sa schimbare.

„Îmi menţin declaraţia”, a spus vineri Cătălin Flutur, care a adăugat că, aşa cum a mai afirmat, nu doreşte ca în perioada premergătoare Paştelui să fie convocată o şedinţă extraordinară de CL în care să se dezbată destituirea unui viceprimar. Pentru a demonstra însă că Opoziţia deţine suficiente voturi pentru a-l demite pe viceprimarul PSD, liderul democrat-liberalilor a arătat inclusiv proiectul de hotărâre semnat deja de 13 consilieri, în condiţiile în care pentru înlocuirea vicelui sunt necesare doar 12, dat fiind faptul că CL Botoşani este format din 23 de consilieri.

CITEŞTE ŞI:

Andrei e convins că rămâne vice: Tot felul de pretexte, că este postul Paştelui, că s-a născut un copil


„Avem 14 voturi”, a mai spus Cătălin Flutur, unul dintre consilieri, Gheorghe Iavorenciuc, fiind plecat săptămâna aceasta din oraş, însă anunţând că va vota alături de aleşii cu care a candidat în 2012 la Mişcarea pentru Botoşani. Toţi aleşii PDL şi PNL, plus ţărănistul Corneliu Furtună şi PP-DD-istul Marius Cristescu, au semnat proiectul. Cel mai probabil, după Paşti va fi convocată o şedinţă extraordinară a CL Botoşani în care se va dezbate proiectul destituirii lui Cosmin Andrei, care ieri susţinea că „semnăturile sunt una, votul este altceva”, dând de înţeles că unii aleşi care au iscălit proiectul ar putea să se împotrivească schimbării sale la votul secret. (S.B.)

CITEŞTE ŞI:

 Lupașcu îi dă asigurări lui Andrei că va fi schimbat: Nu este vorba de incapacitate


3:01 pm Sambata, 12 Aprilie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturCosmin Andreischimbarea viceprimarului

1 Comentarii la “Proiectul cu demiterea lui Andrei a ajuns la Flutur: Îmi menţin declaraţia

  1. un platitor de taxe si impozite spune:

    Pe cand se va termina cu balciul asta domnilor , cetateni acestei urbe vau ales sa reprezentati comunitate cu cinste in C.L. iar voi va bateti joc de toti si va faceti jocul pe interese . Rusine domnilor in ultimul timp numai circ si pomeni ocazionale ,mai bine ati gandi pentru binele acestui municipiu ,bacsa ca mai avem si o echipa de futbol care din tur va juca la Iasi tot din cauza orgolilor voastre politice. RUSINE.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: