Azi la Botosani

Războiul dintr-o familie botoşăneană s-a mutat puţin la Acces Direct: Aici se face crimă de omFOTO & VIDEO

În urmă cu mai puţin de-o săptămână, o familie din judeţul Botoşani a şocat o ţară întreagă, după ce toţi membrii au început să se bată şi s-au lovit între ei cu ce-au apucat, unii chiar cu bâte. 

Astăzi, 21 septembrie 2015, aceeaşi familie din judeţul Botoşani, mai exact din localitatea Curteşti, a ajuns din nou la televizor, de această dată în emisiunea Simonei Gherghe, Acces Direct. 

“Lupta pentru mezinul familie s-a transformat într-un război, cu bâte, bolovani, pumni şi picioare! Mama care şi-a lăsat fiul în grija bunicii acum 12 ani, vrea să-l ducă în Spania pe cel mic să trăiască cu ea şi cu iubitul musulman! Bătrâna însă nu vrea să-l dea!”, este scris pe pagina oficială a emisiunii, alături de un clip video în care protagonişti au fost tot mama unui băieţel de 12 ani, dar şi bunica acestuia care nu vrea nici în ruptul capului să-l dea pe copil.  În cadrul emisiunii Acces Direct, scandalul a pornit de la faptul că mama băiatului de 12 ani, Cristina Luchian, vrea să îl ia pe acesta să locuiască alături de ea şi noul său iubit musulman în Spania

CLICK AICI PENTRU A VIZIONA MATERIALUL VIDEO!










 

7:38 pm Luni, 21 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Scadal cu bateCristina Luchian

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: