Azi la Botosani

Recepție cu multă apă pe strada Primăverii, constructorul forțează predarea către Primărie : GALERIE FOTO & VIDEO

Luni dimineață o comisie din cadrul Primăriei Botoșani dar și reprezentanți ai celor două firme asociate care au reabilitat strada Primăverii au început activitatea de recepție a obiectivului. Predarea se va face însă după două săptămâni, din cauza unor neconformități ce au fost depistate de către beneficiar.

Din partea municipalității comisia a fost coordonată de viceprimarul Cosmin Andrei. Edilul a solicitat sprijinul societății Urban Serv care a trimis un utilaj în teren care să împrăștie apă pe suprafața carosabilă. Scopul acestei proceduri a fost pentru a se evidenția neregulile la modernizarea străzii.
”Sunt mult neconformități în ceea ce privește partea carosabilă, nu există respectarea pantelor care se dirijeze toată apa pluvială spre gaigăre. Deci va dura aproximativ două săptămâni de zile. Utilajul de la Urban Serv a fost chemat ca să verificăm dacă se scurge apa de pe carosabil sau nu”, a mai menționat viceprimarul.
Cosmin Andrei a petrecut în jur de două ore pe strada Primăverii efectuând tot felul de măsurători și fotografii. Iar în primă fază se pare că obiectivul nu va putea fi recepționat decât atunci când ar urma să fie remediate toate problemele.

S-a început recepția dar termenul se va întinde pe aproximativ două săptămâni de zile estimăm noi, iar toate neconformitățile vor fi trecute într-o anexă a procesului verbal de recepție”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.
La licitația pentru reabilitarea străzii Primăverii au participat în asociere Victor Construct și Delta Con din Dorohoi, liderul fiind prima dintre firmele de construcții. Reprezentanții Primăriei susțin că se vor consulta cu compartimentul juridic pentru a vedea cu certitudinea împotriva căreia dintre cele două societăți se vor îndrepta pentru atragerea răspunderii cu privire la problemele care încă trenează pe artera rutieră.
Utilajul de la Urban Serv a stropit cu apă tronsonul cuprins între Parcul Curcubeului și intersecția cu Bulevardul George Enescu. Apa a rămas în bălți pe carosabil deși, culmea, acestea aerau formate, în unele locuri, chiar lângă gurile de scurgere.  (G.E.) 

3:47 pm Luni, 21 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: