Azi la Botosani

Regatul Supremei : Un elev din Botoșani s-a dus la școală cu-n cuțit pentru a-și amenința un coleg cu moartea

Incidentele grave din unitățile de învățământ de la Botoșani capătă noi proporții. Episodul elevei lovită la ore de profesorul iubitor de alcool și menținut în sistem pălește însă în fața a ceea ce s-a petrecut la Liceul de Artă Ștefan Luchian.

Acolo, Inspectoratul de Poliție Județean a deschis o anchetă după ce un elev de clasa a VII-a a mers la cursuri având în ghiozdan un cuţit de bucătărie cu care şi-a ameninţat cu moartea un coleg.

„În ziua de 1 aprilie, în Liceul de Arte Ştefan Luchian, un copil de clasa a VII-a a venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie în ghiozdan, iar în pauza a ameninţat cu moartea un coleg. Nu a fost anunţat nici un organ competent, Poliţie sau Jandarmerie. Arma nu a fost reţinută ci din contra, copilul I.D. păstrând cuţitul în ghiozdan, după care l-a arătat şi unei profesoare de desen în timpul orei, după care din nou la păstrat şi era un cuţit de circa 30 centimetri. Poliţia a fost anunţată abia a doua zi”, se arată într-o sesizare emisă de un părinte.

Cadrele de poliție confirmă sesizarea și susțin că se fac cercetări care vizează două fapte și anume loviri și alte violențe și port ilegal de armă albă. Se pare că băiatul care a venit cu cuțitul la școală avusese cu o zi înainte un conflict cu un coleg și a vrut să-i dea o lecție. Profesorii ar susține că nu știau despre conflictul dintre cei doi elevi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean urmează să facă o anchetă separată.

(G.E.)

CITEȘTE:

 

8:46 am Sambata, 04 Aprilie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul de ArteISJ Botosanielev cu un cutit

1 Comentarii la “Regatul Supremei : Un elev din Botoșani s-a dus la școală cu-n cuțit pentru a-și amenința un coleg cu moartea ”

  1. Dana spune:

    Un lucru destul de grav intamplat la o unitate de invatamant din Botosani ,insa ma indoiesc de faptul ca acest incident ar avea vreo legatura de cauzalitate cu vreun cadru didactic. La aceasta varsta copiii sunt imprevizibili ,atentia din partea parintilor ar trebui mult amplificata si legatura cu psihologul ,acolo unde este necesar ,ar trebui sa fie obligatorie .Cine cunoaste concret cazul ,se poate pronunta ,dar strict pe cele intamplate .Din nefericire ,desi parintii copiilor mai nazdravani sunt informati de catre reprezentantii scolii ,rezultatul scontat nu se ridica la inaltimea asteptarilor .Iar in cazul de fata problema este prezentata presei subiectiv ,inainte ca acest caz sa fie investigat la nivelul scolii,al clasei .S-ar putea ca in final sa avem surpriza sa aflam ca lucrurile stau cu totul altfel .

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: