Azi la Botosani

Revin prăjiturile pe care le... fumezi: CÂT trebuie să scoată din buzunar o tânără pentru „dulciuri”

În toiul nopții, au fost descoperite mai multe pachete suspecte, pe care oamenii legii le-au confiscat, iar capul răutăților a fost o botoșăneancă.

Vineri dimineata, in jurul orei 1.00, la I.T.P.F. Siret – judetul Suceava s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul roman Ioana R., in varsta de 28 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Botosani, conducand un autoturism marca Opel.

Existand suspiciuni ca persoana in cauza transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii, persoanei si bagajelor acesteia.

Astfel, a fost descoperita, ascunsa in roata de rezerva a autoturismului, precum si in cutii de prajituri, cantitatea de 218 pachete de tigari, de diferite marci, cu timbru ucrainean. Tigarile in valoare de aproximativ 266 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.

„Tigarile, in valoare de 53.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se desfasoara activitati in vederea depistarii persoanelor implicate si tragerea la raspundere a acestora.”, se arată menționat într-un comunicat de presă al polițiștilor de frontieră. 

2:56 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: