Azi la Botosani

ȘAPTE călători în microbuzul oprit din cursă, patru la spital cu tot cu șofer, șervețele cu sânge în urmă: GALERIE FOTO

Intersecția este cunoscută ca fiind una unde se petrec mai mereu evenimente rutiere însă de departe cel mai afectat este cetățeanul care are casa pe colț și care abia și-a reparat gardul care este distrus aproape lunar. Periodic, omul se trezește cu câte o mașină în curte.

Duminică la amiază s-a trezit cu un microbuz plin cu călători care efectua curse regulate pe ruta Botoșani – Bobulești – Soroceni. Mercedesul a fost proiectat în gard după ce a fost impactat de un VW Touran care a ieșit de pe o stradă secundară și nu a respectat indicatorul rutier STOP. Era condus de Gheorghe M. de 35 de ani care pe timpul măsurătorilor făcute de polițiști a vorbit la telefon și a stat cu capul în mâini. Celălalt conducător auto, Bobi A. care se afla la volanul microbuzului cu călători a ajuns la spital alături de alți trei pasageri. În urma accidentului i s-a declanșat airbag-ul din dreptul volanului. Leziunile suferite nu au fost într-atât de grave încât să pună în pericol viețile celor implicați în evenimentul rutier. Pe trotuar au rămas în urmă șervețele pline cu sânge, probabil de la călători.
”Șoferul are o lovitură și este dus la spital, restul au lovituri. Mașina asta a intrat frontal în el, el a evitat și a intrat în gard aici. În microbuz erau șapte călători, au ajuns la spital trei dintre ei cu tot cu șofer”, a spus un reprezentant al firmei SC Recon Trans, ajuns la locul accidentului.
A fost sunat și anunțat despre producerea accidentului și a ajuns la fața locului pentru a discuta cu polițiștii. Au ajuns în zonă și reprezentanții ISCTR dat fiind faptul că în accident a fost implicat un mijloc de transport persoane. (G.E.)

1:13 pm , 20 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: