Azi la Botosani

SCANDAL monstru la Urgențe c-un tânăr beat care și-a bătut nevasta, după a fugit cu mașina

Un bărbat de 37 de ani a făcut un adevărat „show”, în cel mai negativ sens al cuvântului, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, în seara de vineri, 11 septembrie 2015, când nici medicii nu au reușit să îl liniștească.

Totul se petrecea în jurul orei 20:00, atunci când botoșăneanul Todirel B., de 37 de ani, din comuna Corni, a venit la spital cu soția și fetița lui de numai 4 ani. Cât a stat pe holurile de la UPU, bărbatul s-a enervat la un moment dat și-a început să își lovească soția, de față atât cu medicii la care urla, cât și cu fetița sa. Cum nu au reușit să îl liniștească sub nicio formă, cadrele medicale au solicitat prezența unui echipaj de Poliție, însă până ce să ajungă oamenii legii, Todirel B. a fugit din spital. 

Bărbatul s-a urcat la volanul mașinii sale cu care a dispărut, însă a fost găsit de către Poliție pe Bulevadrul George Enescu din municipiu. Când s-a văzut în fața faptului împlinit, botoșăneanul nu a dorit nici măcar să le deschidă forțelor de ordine portiera, iar la un moment dat când a fost convins să o facă a izbit-o la loc spunând „mă scuzați, eu trebuie să plec”. După nenumărate amenințări și injurii aduse oamenilor legii, Todirel B. a fost condus înapoi la spital, fiindu-i prelevate probe biologice care indicau faptul că avea o concentrație de 0.47 alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul din Corni s-a ales și c-un dosar penal, dar și c-o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

(M.M.)

 

11:47 am Sambata, 12 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  beat la volanFuga din spitalScandal monstru la Urgente

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: