Azi la Botosani

Secvențe de vis de la nunta unei botoșănence c-un pitic de la circ – VIDEO & FOTO cu Cruduța și Mantea în acțiune

Cristi și Mădălina cuplul care pe data de 14 septembrie 2015 și-a unit destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu, a avut o nuntă de vis organizată de câteva vedete din showbizul românesc și nu în ultimul rând de cel mai stimat om din televiziune, Nea Mărin.

Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Andreea Mantea au muncit pe rupte pentru a le face rost mirilor de toate lucrurile necesare pentru ca nunta să fie una de neuitat. Au spălat geamuri pentru verighete, au șters praful până la epuizare și au căutat haine de nuntă pentru domnii și domnișoarele de onoare Revenind la Mădălina, cea care își are rădăcinile în Botoșani,  i-a uimit pe toți în momentul în care a îmbrăcat rochia de mireasă. Arătând mai ceva ca o păpușă, botoșăneanca i-a lăsat pe toți mască. ”O mireasă superbă”, spune Daniela Crudu, asistentă TV.  În ceea ce-l privește pe mire, acesta nu și-a putut abține emoțiile în ziua nunții.Acesta transpira mai ceva ca la saună, în timp ce-și aștepta soția.

Mădălina și Cristi au o poveste de viață parcă desprinsă din filmele de dragoste.Cei doi s-au întâlnit la Botoșani în urmă cu șase ani la un circ. Pentru a citit continuarea poveștii click AICI

VIDEO

(Ș.V.)













   

 

8:22 pm Marti, 22 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Daniela CruduNunta de piticiMadalina si CristiAndreea Mantea

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: