Azi la Botosani

Șerpi periculoși din întreg mapamondul, în centrul orașului: Pitoni, vipere și... chinchila – GALERIE FOTO  

Mai multe specii de șerpi, tarantule, iguane și alte animale sălbatice vor fi expuse timp de o lună la etajul doi al Uvertura Mall din municipiul Botoșani. Expoziția care a început de astăzi, 18 septembrie 2015, a strâs curioși, care au venit să admire viețuitoare aduse de pe alte meleagri. 

Șerpi, vipere pufăitoare, iguane, chinchila și alte viețuitoare au putut fi admirate astăzi în toată splendoarea, din vitrinele amplasate la etajul doi al centrului comercial. Încă de la intrare, în locul parcă devenit o ”mini” junglă, botoșănenii au fost întâmpinați pe deoparte de tarantule, iar de cealaltă parte de șerpi și nu în ultimul rând de rozătorul Chinchila și broaștele testoase. Atracția zilei a fost însă un piton care măsura mai bine de doi metri și care își făcea somnul de ”frumusețe” într-un colț al vitrinei. 

De asemenea, curioșii au putut să admire o anaconda galbenă- constricor, cu răspândire în America de Sud: Bazinele fluviilor Amazon și Orinoco, până în Argentina. Potrivit descrierilor, această specie de șarpe se hrănește cu rozătoare mari, căprioare,câini, oi, etc.

Botoșănenii vor putea să admire expoziția de reptile în perioada 18 septembrie-18 octombrie 2015, de luni până vineri, în intervalul orelor 10.00-21.00.
(Ș.V.)

  

 

2:28 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  uvertura mallexpozitie de serpi la mallserpi veninosi

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: