Azi la Botosani

Şfaiţer: Cu Dinamo se putea întâmpla orice – unde crede că s-a pierdut victoria

Nici supărat, nici satisfăcut nu era preşedintele FC Botoşani la finalul remizei, 1 – 1 pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti. Oficialul gazdelor crede că roş-alb-albaştrii nu au câştigat în primul rând din cauza accidentării căpitanului. Iată principalele declaraţii făcute de Cornel Şfaiţer după meci:

"Nu am pierdut, asta e cea mai important, cu Dinamo se putea întâmpla orice. Am suferit la compartimentul defensiv şi în această seară. Probabil că, dacă nu se accidenta Cordoş nu luam gol şi aveam şi altă forţă la mijloc, aşa Cucu a trebuit s coboare din nou în linia de fund".
"Cabrera, un jucător excepţional, foarte bun pentru Liga 1, sunt sigur că de la meci la meci va creşte. Probabil va veni pe viitor un jucător la fel de bine".
"Chiar dacă alţii ne cântă prohodul, echipa va ieşi din situaţia în care este la momentul acesta, va veni un nou antrenor, nu ne-am grăbit la demitere şi nici la instalarea unui noi antrenor. Am primit foarte multe telefoane, am fost contactat toată săptămâna".

Cornel Şfaiţer a menţionat că Mugurel Cornăţeanu ar putea pregăti echipa şi la meciul din Cupa României, de la Mioveni, însă la viitoarea partidă din Liga 1 va avea un nou tehnician, Vasile Miriuţă fiind unul dintre numele luate în calcul. (S.B.)

 

11:20 pm , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniCornel SfaiterDinamo Bucuresti

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: