Azi la Botosani

Șfaițer le dă ultimatum jucătorilor de la FC Botoșani : E păcat!

A venit la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo București și președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, cunoscut ca fiind un fan al grupării din Ștefan cel Mare. A venit pentru a le transmite jucătorilor un mesaj.

Pe oficialul botoșănean nu l-a afectat eșecul de la Tiraspol și nici meciurile anterioare pentru că, spune el, are încredere că echipa își va reveni și va oferi din nou spectacol miilor de suporteri care-i susțin. Și o va face acasă la ”câinii roșii”.

Jucăm la Dinamo, o etapă mult așteptată probabil de toate echipele după această pauză. Toate echipele doresc jocuri bune și rezultate bune pentru că sunt echipe care au nevoie mare de puncte. Printre ele ne numărăm și noi, FC Botoșani și Dinamo. Am traversat o perioadă mai grea la acest început de retur. Am și transmis mesajul jucătorilor, din punctul meu de vedere, după această pauză, să tratăm cele 11 jocuri care au mai rămas, cu mare atenție”, a declarat Cornel Șfaițer.

Pentru președintele FC Botoșani returul acestui campionat ar urma să înceapă din această etapă, de la meciul cu Dinamo București. De la meciul de la care, Cornel Șfaițer are mari așteptări: ”Sunt încă 33 de puncte puse în joc, puncte importante din punctul meu de vedere, ca să rămânem pe poziție fruntașă în clasament. Întâlnim Dinamo, e păcat, ne dorim în primul rând un joc bun pentru că au fost câteva săptămâni în care acești băieți împreună cu staff-ul tehnic au muncit. Eu îmi doresc mult să facem un joc bun”.

(G.E.)

CITEȘTE:

 

10:31 am Miercuri, 01 Aprilie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Cornel SfaiterDinamo Bucurestigrupare Stefan cel Mare

2 Comentarii la “Șfaițer le dă ultimatum jucătorilor de la FC Botoșani : E păcat!

  1. #SUD spune:

    Ceii din peluza SUD vor fi mereu langa ai nostrii baieti. Multa bafta le uram si sa nu ne intoarcem acasa fara victorie! Botosaniul de la SUD se aude!

  2. weh spune:

    Daca e pe bune, batem la 2-3 goluri...daca nu, atunci... sa fie primit!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: