Azi la Botosani

SFÂȘIETOR: Fata înecată la Costinești și-a luat tatăl după ea!

Tragediile par să se țină lanț într-o familie din Botoșani. După o lună de când au pierdut-o pe Ștefănica, tânăra de 21 de ani care s-a înnecat în mare când se afla la Costinești, familia acesteia trece încă o dată prin clipe dureroase.

Imediat după ce Ștefănica Brînză s-a stins, și-a fost adusă acasă, sora acesteia își ruga disperată prietenii de pe Facebook să o ajute și să doneze sânge pentru a-și putea salva tatăl, internat c-o boală grea într-un spital din Iași. Astăzi, Alina Brînză a revenit c-o altă postare cutremurătoare pe Facebook, cea prin care îi anunța pe toți cei care i-au cunoscut tatăl că acesta a murit, fiind măcinat de cancer. 

„Offff, taticule, te-ai intalnit deja cu Stefanica? Zburati impreuna? Dumnezeu sa te ierte ! Nu te vom uita niciodată!”, a scris tânăra îndurerată pe Facebook, adăugând și o fotografie în care apare părintele regretat.
De asemenea, imediat după postarea mesajului la ora amiezii, joi, 17 septembrie 2015, au curs și mesajele de condoleanțe pentru familia Brînză
„Sincere condoleante Alina! Dumnezeu sa-l ierte! :((”, „Condoleante draga mea colega Alina!”, „Dumnezeu sa te ierte unchiule,offf nu mai pot,de ce asa mare necaz in familiile noastre!”.
(M.M.)

 

1:54 pm Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Stefanica BranzaTragedieFamilie in Doliu

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: