Azi la Botosani

Singura mașină din țară dedicată Bacalaureatului își caută un NOU stăpân: CU cât este vândută

Eusebiu Vieru, tânărul din Botoșani, care a devenit vedetă vara aceasta cu mașina lui marca Opel Vectra, botezată ulterior ”Bac-mobilul”, caută un nou stăpân autovehiculului său.

De curând botoșăneanul a postat un anunț pe un site de specialitate, iar la descriere a dat dovadă de un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Pentru a-și vinde mașina, care i-a fost precum un talisman norocos în perioada examenului de bacalaureat,  Eusebiu a postat un mesaj prin care și-a caracterizat într-un mod deosebit ”bijuteria” pe patru roți, subliniind faptul că este și vedetă în presa locală botoșăneană. ”O știți cu toții (cred) ori din aparițiile în presa locală”, a scris Eusebiu.

Totodată, tânărul a mai scris că mașina sa Opel Vectra A 1.8i din anul 1993, cu instalație GPL, vine împreună cu două seturi de roți,un set pe 16inch cu cauciucuri de vară și un set pe 14 din tabla cu cauciucuri de iarnă.

Mașina are asigurare și ITP valabile,iar impozitul și asigurarea sunt foarte ieftine. Mașina nu are probleme, nu bate,nu troncăne,nu nimic. Se vinde cu 1000€ fix,NU ACCEPT SCHIMBURI!”, a mai scris Eusebiu, pe site-ul on-line de vânzări.

(Ș.V.)

 

2:54 pm , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  bacexamen bacalaureatEusebiu Vierumasina ce vanzare

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: