Azi la Botosani

Șoferița din BMW, fără permis și cu mașina împrumutată, păzită de polițiști - FOTOGALERIE

Tânăra de 32 de ani care a produs accidentul rutier care a avut loc lângă Biserica Sfântul Spiridon nu avea permis de conducere pentru nici o categorie. Abia acum făcea școala de șoferi și pe acest considerent s-a încumetat să se urce la volan. La fel de inconștienți au fost și cei care s-au urcat în BMW cu ea, un băiat și o fată și ei la rândul lor fără carnet de conducere.

Liliana Andrei, șoferița care probabil nu va mai fi șoferiță pentru mult timp tremura ca varga când i s-a pus aparatul etilotest. Nu consumase băuturi alcoolice. Însă partea cea mai gravă a fost faptul că atunci când i s-au cerut actele a declarat senin că nu are permis. A arătat că mai era în mașină cu doi prieteni care însă imediat după producerea accidentului s-au pierdut în mulțimea de curioși.
La fața locului a ajuns și proprietarul BMW-ului, un tânăr care părea să fie mecanic și care și-a pus mâinile în cap când a văzut în ce stare e mașina. S-a învârtit în jurul ei pentru a vedea dimensiunea pagubelor după care s-a retras înjurând pe cel mai apropiat trotuar de unde urmărea nervos activitatea polițiștilor, jandarmilor și medicilor de la ambulanță.
Fata de 32 de ani s-a așezat pe bancheta din spate a mașinii și a început să amenințe pe oricine se apropia de ea că va fi dat în judecată dacă va fi fotografiată. Un polițist i-a transmis colegului să o păzească pentru ”a nu se pierde și ea prin mulțime”(G.E.) 

2:21 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015

3 Comentarii la “Șoferița din BMW, fără permis și cu mașina împrumutată, păzită de polițiști - FOTOGALERIE

  1. Lolecs spune:

    Slapi roz, eleganti...ca pentru båmve :)) Toate pruastele de la formens se cred vedete ca le da un bombalau masina...

  2. eu spune:

    Soferita joc si voie buna la restaurantul botosani o doare in pix

  3. Andros spune:

    Ai 32 de ani dar esti proasta rau ! Si nici nu cred ca ii dadea cineva permisul vreodata! Idioato

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: