Azi la Botosani

Şoferul autocarului de la Dinamo, parcare de mega cocălar chiar în fața Poliției Botoșani – GALERIE FOTO

”Câinii roșii” au evoluat duminică seară pe Stadionul Municipal în compania FC Botoșani, dar au plecat din oraș abia luni la amiază. Dacă nu prea au făcut spectacol pe teren, în schimb au făcut-o în afara lui, pe șosea.

Sau mai bine spus, pe trotuar. Autocarul clubului a stat ieri zeci de minute parcat pe trotuarul de lângă Inspectoratul de Poliție Județean, în timp ce jucătorii se aflau pe terasa Hotelului Maria. O mulțime de botoșăneni care simpatizează formația din șoseaua Ștefan cel Mare au fotografiat autocarul roșu cu însemnele clubului și număr pe măsură: IF 48 FCD, 1948 fiind anul în care a luat ființă clubul Dinamo. Autocarul a fost flancat de jandarmi, în timp ce şoferul apostrofa unii fotbalişti că se deplasează prea agale spre mijlocul de transport. (S.B.)































 

6:12 pm Marti, 22 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniDinamo Bucurestiautocarul de la Dinamo

5 Comentarii la “Şoferul autocarului de la Dinamo, parcare de mega cocălar chiar în fața Poliției Botoșani – GALERIE FOTO

  1. Ionut spune:

    Domnul jurnalist și unde ați fi vrut să - l parcheze, mai ales că se vede clar că există spațiu suficient pentru pietoni. Nu știu cine este mai mare cocalar, dumneata sau șoferul.

  2. Fotbalist spune:

    Daca parca un amarat cu un Logan tabara juma' de Politie pe el. Aaa, daca e de la echipa ministerului (acum doar chiar nu credeti cu mai are nicio treaba cu MAI), sa parcheze unde o vrea

  3. Mad spune:

    domnu' jurnalist, scriitor sau ce ai fi tu.. unde vrei sa parcheze autocarul ? pe sosea sa ocupe 3 locuri de parcare ? nu ai loc sa treci pe acolo.. faci orasul de ras cu titlul tau de josnic

  4. Dinamovist spune:

    Niste figuranti si nesimtiti cu aere de Bucale. In alta parte nu si-ar fi permis sa faca asa ceva, dar la Botosani merge. Numai la noi botosanenii merg in galerie la FCSB si la javre cand vin la Botosani.

  5. jean spune:

    Unde doreai sa parcheze, in Parcul Tineretului, sa-l vandalizeze tiganii?! Numai prostii de 2 bani vechi scrieti. Lasa, ca la anul o sa vina aia de la Bucovina Pojorata ingramaditi intr-o Dacia papuc, sa nu va mai deranjeze cand va plimbati tutele prin fata Politiei!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: