Azi la Botosani

Șoferul din mașină răsturnată cu mâna plină de sânge: Am văzut-o că nici nu a frânat și pur și simplu am închis ochii : GALERIE FOTO

La volanul camionetei marca Iveco se afla un botoșănean de 33 de ani, cu experiență la volan. Alături de el, două doamne care cumpăraseră mobilă de la Botoșani și pe care trebuiau să o ducă acasă, la Darabani.

Șoferul circula pe drumul cu prioritate, dinspre Luceafărul când a observat-o cu șoferița aflată la volanul BMW-ului cum a intrat cu viteză de pe o stradă laterală. ”Nici nu a frânat, s-a izbit direct în mine. Când am văzut-o că vine am închis ochii și am zis că asta e. S-a izbit în roata mea din față și m-a răsturnat acolo”, a povestit bărbatul speriat.
Tot el a fost cel care a spart cu mâna parbrizul pentru a le putea scoate din cabină pe cele două pasagere care aveau răni la cap. În urma loviturilor repetate mâna sa era plină de sânge, el fiind bandajat ulterior de medicii de pe ambulanță.
Femeile din Darabani au cumpărat mobilă de 2.600 de lei însă cum camioneta s-a răsturnat, cel mai probabil și încărcătura s-a făcut zob. Disperate spuneau că probabil își vor lua adio de la bani întrucât i-ar recupera abia după finalizarea anchetei polițiștilor și un îndelungat proces cu șoferița de 32 de ani, fără permis. (G.E.) 

2:55 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: