Azi la Botosani

Sorescu pensionat de colegi fiindcă o duc bine fără el: Ne descurcăm

Ziua Contabilului care a fost sărbătorită luni la Hotel Rapsodia a avut parte și de câteva alocuțiuni cu substrat. Printre invitați s-a regăsit și președintele interimar al Consiliului Județean Botoșani, căreia i s-a dat cuvântul la evenimentul organizat de filiala Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Alături de clasicile felicitări, Gheorghe Sorescu, fost director CECCAR Botoșani înainte de a prelua funcția de vicepreședinte și ulterior pe cea de președinte de la CJ, a dat de înțeles că ia în calcul și revenirea pe postul de la Corp.
”Pentru cei ce nu știu, eu sunt expert contabil, sunt membru al Corpului Experților Contabili, ba chiar locul meu de muncă, dacă e să fiu foarte corect, nu acesta ci cel din care vin, este cel de director la Corpul Experților Contabili din Botoșani. Cu alte cuvinte, mai devreme sau mai târziu, așa cum va fi rânduit, cu mare plăcere voi reveni și voi profesa”, a afirmat Gheorghe Sorescu.
Imediat după ce și-a terminat discursul, actualul director al CECCAR Botoșani a ținut să menționeze:
”Peste, patru, cinci, opt ani. Să nu se grăbească fiindcă ne descurcăm”, a punctat Viorel Alexandru, devenit șef la CECCAR după plecarea lui Sorescu.
Directorul CECCAR Botoșani a fost completat de o contabilă din sală care a spus: ”când iese la pensie”. (S.B.)

 

11:12 am Marti, 22 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: