Azi la Botosani

O studentă din Botoșani a avut dezamăgirea vieții când a ajuns la facultate - VIDEO

Înainte de data oficială la care încep cursurile din universități, și anume cea de 1 octombrie, o fată din Botoșani, care ales să urmeze medicina veterinară a simțit pe pielea ei ce înseamnă să fii student.

Studenţii au venit de joi să-şi ia în primire camerele şi mulţi au rămas dezamăgiți după ce au văzut locul în care își vor petrece primul an de facultate, anunță Digi24.

Andreea este studentă în anul întâi la Facultatea de Zootehnie. A venit de la Botoșani și aștepta cu nerăbdare să-și cunoască noile colege de cameră. A fost dezamăgită de condițiile de cazare. Dezamăgire s-a citit și pe chipul altor boboci. Plecați pentru prima dată de acasă, ei spun că și-ar fi dorit ca locul în care iși vor petrece primul an de studenție să fie mult mai primitor.

„Acceptabile prea puțin, trebuie dat un var pe pereți, trebuie schimbate multe, curățenie de la A la Z.”
„Având în vedere că nu am plecat niciodată de acasă m-au surprins în mod negativ. Dar aștept să vină mama să facem curat.”

Unii dintre ei se consolează însă cu gândul că viața de cămin îi va ajuta să se acomodeze mai ușor cu noii colegi. În plus, economisesc bani.

„Nu dispun de banii necesari pentru a locui în oraș iar viața de student e viața de student, în chirie la apartament pot sta și peste câțiva ani.”

„Ar fi costat un pic mai mult și aici am și colegii de școală și va fi altfel.”

De aceeași părere este și conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, care susține că de la anul studenții vor avea un nou cămin pe lângă celelalte patru deja disponibile. La Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară sunt înmatriculați 5.000 de studenți, însă doar 1.560 vor avea loc de cazare. În funcție de condiții, aceștia vor trebui să plătească între 150 și 250 de lei.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MATERIALUL VIDEO!

 

3:25 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Iasistudenta din BotosaniConditii mizere

2 Comentarii la “O studentă din Botoșani a avut dezamăgirea vieții când a ajuns la facultate - VIDEO

  1. Student spune:

    Se plange de conditiile pe care le-a vazut acum....In primul an cand vezi un gandac faci crize, in anul doi convietuiesti cu ei :)))

  2. fosta studenta spune:

    Cred ca ar trebui sa faceti si o vizită căminelor din Titu Maiorescu, unde stau 5 persoane intr-o cameră, fara baie in camera, fara izolatie, fara termopane sau usi sub care sa nu intre frigul sau gandacii, fara dulapuri pentru fiecare, fara macar un loc la birou pentru fiecare student. In agronomie e lux. Succes.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: