Azi la Botosani

Sunet de tocuri? Patru liberali vor fotoliul lui Portariuc de la Primărie: Unul… are fustă!

În interiorul Partidului Național Liberal au fost deja aruncate zarurile pentru candidaturile de anul viitor la alegerilor locale. Cum președintele de Consiliu Județean se alege din rândul consilierilor județeni, doar la Primărie vor fi candidați unici. Iar din partea PNL Botoșani sunt patru persoane care și-au exprimat dorința de a candida în 2016.

Deja doi dintre potențialii primari se știu, anume Cătălin Flutur, co-președinte al partidului și fost primar și Viorel Coman, vicepreședintele Organizației Municipale a liberalilor. Au apărut și ceva surprize din partea lui Sorin Cornilă și a Cătălinei Lupașcu. Și ei s-au înscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Botoșani.
”Nu o privesc ca pe o cursă internă pentru candidatură ci ca pe o echipă pentru Primăria municipiului Botoșani. În al doilea rând, așa cum am mai declarat în presă, cred că la baza deciziei mele a stat idealul meu privind egalitatea de șanse în sensul în care într-un partid politic, în viața profesională, femeile trebuie să aibă aceleași șanse ca și bărbații în realizarea unui proiect”, a declarat Cătălina Lupașcu pentru Botoșăneanul.
Candidatul PNL pentru Primăria Botoșani va rezulta în urma unor sondaje ce vor fi efectuate, ceea ce înseamnă că botoșănenii vor arăta cine are cele mai mari șanse să intre în alegerile din 2016, din postura de candidat al liberalilor. Fostul viceprimar, actual consilier local, Cătălina Lupașcu a concluzionat cu: ”Vreau să cred și sper că voi face parte dintr-o echipă pentru Botoșani”.
(G.E.)

 

12:31 pm Miercuri, 05 August, 2015

6 Comentarii la “Sunet de tocuri? Patru liberali vor fotoliul lui Portariuc de la Primărie: Unul… are fustă! ”

 1. Aurel spune:

  Cel cu fusta merita toate voturile ! Adica Catalina Lupascu ! Parerea mea .

 2. florin spune:

  bine aurel, am luat act de parerea ta. numai ca vezi tu, lucrurile trebuie tratate cu seriozitate. ceea ce presupune un sondaj care sa arate cine sta cel mai bine, cine are potential de crestere, cine are experienta si alte mizilicuri din astea. presupun ca esti unul dintre cei care in 2012 a votat cu USL, pentru ca asa s-a trasat de la centru, ulterior i-ai ridicat osanale primarului, iar dupa decesul USL te-ai luat de urechi si tipai ca actualul primar este cel mai slab, ca PSD este o ciuma, ca porty nu a facut nimicetc etc. acum vii cu o noua parere...stii, sunt cam satul de din astia ca tine, omuleti gen salcie

 3. RaZV spune:

  Scoatem si noi eticheta de pe talpa elengatilor pantofiori ?

 4. Marius spune:

  Coman sare din schema la fel si Cornila (e o varianta de vice-primar) Lupascu are sanse de 30% iar Flutur probabil va castiga asta daca nu apar surprize! Tineretul e solutia.

 5. Gigidoisiunsfert spune:

  Se agita fara sens. Normal ca Flutur va candida din partea PNL pentru ca restul sunt varza. Apoi Flutur o va incasa la scor de data asta de la Portariuc. Liberalii sunt de mult timp pe tobogan la Botosani iar Flutur e pe alt tobogan dar probabil mai dureaza putin.

 6. OLE-OLE! spune:

  Hai ma? ce a facut Catalina Lupascu pt politica din PNL si din BT? (in opozitie domnilor, nu cand a fost vice, ca o propunere-doua care sa fie votata s-a mai gasit pe acolo)....dar ce a facut Sorin Cornila? Baiatul asta e ruinat politic de cand boierul Turcanu a plecat si i-a luat painea de la gura. Si la 30 de ani sa fii atata de patat, e greu sa-ti revii! Mai greu domnule decat te-ai dezis de Turcanu si alte persoane. In fine, cel mai interesant e ca va fi o competitie in partid. Mai mult decat atat, cu acest sondaj in PNL va afla si Flutur ce ''sustinere'' mai are. In rest....e cam liniste!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: