Azi la Botosani

Surpriză pentru deputata Ciofu în prima zi de școală – FOTOGALERIE ”prințul” cărei ex-inspectoare i-a dat flori

Printre demnitarii prezenți la deschiderea noului an de învățământ de la Școala 11 s-a regăsit și deputatul Tamara Ciofu. Social-democrata a luat cuvântul imediat după prefect.

”E o mare bucurie să mă aflu din nou în mijlocul dvs. și dacă am petrecut împreună ultima zi de școală și acum petrecem împreună, pentru câteva momente, prima zi de școală, nu putem să nu vorbim la timpul trecut despre frumoasa vacanță și să regretăm zilele ei însorite. Ne așteaptă un an care este foarte provocator pentru voi”, a afirmat Tamara Ciofu.
După ce toate oficialitățile prezente au luat cuvântul, parlamentara s-a îndreptat spre ieșire, însă chiar în apropierea porții a fost oprită de Alexandru Macovei, care a ținut să îi ofere un buchet de flori. Născut în 2002, este nimeni altul decât fiul Adei Macovei, fost inspector școlar general. Mama este profesoară la Școala 11, iar fiul, pe care îl supranumește ”prințul meu”, este elev la aceeași unitate de învățământ.
Luată pe nepregătite, deputatul Tamara Ciofu a fost impresionată de gestul lui Alexandru Macovei, care aproape că a alergat pentru a o prinde din urmă și a-i oferi un buchet de flori, parlamentara mulțumindu-i în mai multe rânduri. (S.B.)ADA MACOVEI CU FIUL ÎN AFARA ŞCOLII:

 

10:56 am Luni, 14 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: