Azi la Botosani

Tablou de familie, fostul portar de la Botoșani este tătic!!! Fotbaliștii din toată țara l-au felicitat

După ce s-a căsătorit în luna august a acestui an cu o frumoasă avocată din Botoșani, un fost portar al echipei fanion trece prin cele mai fericite momente din viața sa: a devenit tătic. 

Concret, este vorba despre Marius Curileac, un fost portar al echipei FC Botoșani, căruia proaspăta sa soție, Elena, i-a dăruit o fetiță, cei doi alegându-i micuței numele de Kasandra. Tabloul de familie a fost postat pe o rețea social, iar dintr-o fotografie atât Marius, cât și Elena zâmbesc, ținând-o în brațe pe fetița lor. Totodată, nu au întârziat să apară nici reacțiile și mesajele de felicitări, acestea au curs parcă pentru a însoți postarea sub formă de comentarii. Dintre cei care au felicitat tânăra familie au fost foști sau actuali fotbaliști de la Botoșani, printre care se numără Sebastian Ianc, Casian Maghici, portarul Călin Tiuț, soția fundașului Andrei Poverlovici, Ramona, fost model la Miss TV sau Bogdan Ghiceanu, fost atacant la FC Botoșani. 

„Ce tablou frumos!! Ce familie frumoasă! Cât de fericiți! Vă pup. Să fie sănătoasă Kasandra, să aiba noroc în viață și să vă bucurați mereu de ea!”, „Ce familie minunată! Radiați de fericire! Vă dorim tot binele din lume!” sau „Draga de ea! Felicitări și multă sănătate la toți 3! Vă pupăm dragilor!”, au fost câteva dintre mesajele pe care tânăra familie le-a primit. (M.M.)

CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE POVESTEA DE DRAGOSTE A CELOR DOI:

 

5:10 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniMarius CurileacProaspat taticFamilie tanara

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: