Azi la Botosani

Taxi făcut țăndări de-un șofer de 22 de ani, doi adulți și un copil la spital după o cascadorie cu mașina: GALERIE FOTO

Încă un eveniment rutier petrecut în Sfânta Duminică. În cazul de față s-a produs pe raza localității Băiceni din comuna Curtești implicat fiind un singur autoturism, respectiv un taximetru.

Dacia Logan esre condusă de Radu Aciobăniței de 22 de ani, care însă nu efectua o cursă în momentul în care a făcut accidentul. Tânărul șofer se afla în mașină cu încă trei persoane, dintre care un băiat de 13 ani. Mașina care venea dinspre Balta Arsă, de unde sunt de loc persoanele implicate în eveniment, circula cu foarte mare viteză. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit într-un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului, a rupt un gard și un copac, iar mai apoi a fost proiectat pe sensul opus de mers. Sătenii care se aflau în curți au sărit și i-au scos din mașina boțită pe cei aflați captivi între fiare. Cel mai grav se pare că era copilul care avea o mână ruptă și mai multe traumatisme.

Au ajuns la locul accidentului un echipaj SMURD și un altul de la Serviciul Județean de Ambulanță care au preluat pasagerii cu excepția șoferului rămas lângă mașină. Băiatul avea mai multe tăieturi la brațe și era murdar de sânge pe haine, în rest părea să nu aibă răni majore. Martorii povestesc că șoferul a scăpat ca prin urechile acului având în vedere cascadoria făcută de mașină pe șosea și care s-ar fi putut termina cu o tragedie. (G.E.)

 

 

2:23 pm , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  accident taxiaccident cristesti

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: