Azi la Botosani

Țeapă de două ore cu Voltaj: pentru cine au venit oamenii și cine s-a apucat de cântat – FOTOGALERIE

Anunțat de câteva săptămâni, concertul susținut de Voltaj în parcarea unui hypermarket din Botoșani a început cu o întârziere de peste două ore.

Deși atât pe pagina oficială a trupei, cât și pe panourile publicitare din oraș 19:00 era ora de începere, Călin Goia et comp. au intrat pe scenă după 21:00. Înaintea lor a cântat Andrei Leonte, primul câștigător de la X Factor, care a interpretat melodii ale altor artiști, precum ”Happy”, ”See you again” și ”Help me lose my mind”. Finalul reprezentației acestuia nu a însemnat și începutul show-ului Voltaj, făcându-se o nouă pauză cu muzică de club. Abia pe la 21:15 Voltaj și-a început spectacolul, spectatorii agitând zeci de steaguri tricolore. După vreo 20 de minute pe scenă a venit din nou Andrei Leonte, însă data aceasta a cântat împreună cu Voltaj. (M.M.) 

9:25 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Andrei LeonteVoltajconcert Voltaj la Botosani

1 Comentarii la “Țeapă de două ore cu Voltaj: pentru cine au venit oamenii și cine s-a apucat de cântat – FOTOGALERIE

  1. Traditional spune:

    S-au molipsit de la politicieni si mint pe capete. Am stat degeaba mai bine de o ora si impreuna cu prietenii am plecat dezgustati de meteahna ,,vedetelor" de a intarzia ,tratand asfel cetatenii din botosani care venisera la concert. Inca o trupa cazuta in disgratie

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: