Azi la Botosani

Tele’M merge mai departe – poziția oficială a postului

Reprezentanții Tele’M contestă decizia Tribunalului Botoșani prin care SC Nord Media Image SRL, una dintre societățile comerciale pe care operează postul de televiziune, a fost băgată în faliment. Directorul executiv al postului susține că decizia instanței nu afectează activitatea televiziunii, care va continua să emită după aceeași grilă.

Redăm mai jos integral poziția primită pe adresa redacției, cu precizarea că prima societate comercială pe care a emis postul TV la Botoșani a fost cea care poartă denumirea brandului, fiind vorba de SC Tele’M.

DREPT LA REPLICĂ

Dorim să atragem atenţia asupra faptului că informatiile apărute în publicaţia electronică “Botoşăneanul” cu privire la problemele financiare cu care se confruntă postul local Tele’M Botoşani sunt parţial eronate.

În primul rând Tele’M Botoşani este un brand, un produs, al mai multor societăţi comericale care administrează acest business media. Prin urmare un produs nu poate intra în faliment. Este adevărat că una dintre firmele care produc programe TV si publicitate pentru postul Tele’M, și anume SC Nord Media Image SRL, este în procedură de insolvență, iar instanța a respins planul de reorganizare propus, hotărârea fiind însă atacabilă cu recurs.

În al doilea rând, cea mai mare parte a aparaturii necesare emisiei este deținută de o altă firmă care nu are nicio legătură cu procesul de insolvență de pe rolul instanțelor.

În al treilea rând şi poate cel mai important lucru, Licența audiovizuala și Autorizația tehnică de funcționare a postului Tele’M Botoșani sunt deținute de o altă firmă care, în afară de acţionariat, nu are nicio legătură cu primele două. Evident că toate aceste informaţii pot fi verificate la Oficiul Registrul Comerţului sau la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Prin urmare, chiar dacă am presupune că firma la care v-aţi referit ar intra în faliment, postul Tele’M Botoşani nu va fi închis sau nu-şi va suspenda emisia aşa cum au procedat alte posturi locale.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Adrian Şorodoc
dir. executiv Tele’M Botosani

 

12:00 pm Marti, 15 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Tele M BotosaniNord Media Imagefaliment Nord Media Image

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: