Azi la Botosani

Tincu, sfetnicul care nu-i sfetnic, discurs cu calcule pentru PSD

Rând pe rând aproape toți cei care au luat loc la prezidiul Conferinței Municipale de Alegeri a PSD Botoșani, au ajuns la pupitru și au vorbit. Mai mult sau mai puțin. Mai aprins sau cu un nivel scăzut de înflăcărare.

A citit de pe hârtie un scurt discurs și președintele executiv de la municipiu, Mihai Tincu cel despre care s-a tot auzit că este sfătuitorul de taină al primarului însă a căror sfaturi s-au limitat să fie totuși zvonuri.
”Iunie 2012 – septembrie 2015 = 40 de luni, cinci campanii electorale în care organizația municipală PSD a ieșit învingătoare în competițiile electorale. Iunie 2012 – septembrie 2015 = 40 de luni, am pornit cu 15 organizații și am ajuns la 33. Ultimul rezultat la o campanie electorală, din noiembrie 2014, alegerile prezidențiale 33.000 de voturi, adică 1.000 de voturi pe fiecare organizație, cât o comună bună”, a arătat Mihai Tincu. A spus despre anul 2016 că este un an fundamental din punct de vedere politic, cu două scrutine de alegeri importante, cele locale și cele parlamentare.
”Suntem aici prezenți în sală toți reprezentanții celor 33 de organizații locale, practic suntem aici vectorii de lucru ai PSD Botoșani. Vreau să mulțumesc pentru că suntem la capătul unor alegeri interne și foștilor președinți și să transmitem electoratului că vom menține aceleași rezultate ca și în trecut”, a mai menționat Tincu.
A mai promis că botoșănenii vor avea și după 2016 ”un oraș verde, un oraș curat, un oraș fără câini vagabonzi”. (G.E.)

 

5:09 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: