Azi la Botosani

Tîrzioru a ajuns președinte la PSD după o demonstrație de forță la Săveni

La aproape un an și patru luni de la plecarea din PNL, primarul de Săveni a devenit președinte cu actele în regulă la organizația social-democrată a orașului pe care îl conduce.

Relu Tîrzioru a fost ales la sfârșitul săptămânii precedente, în cadrul unei conferințe orășenești la care a fost unic candidat și la care au luat parte în jur de 300 de persoane. Afluența de PSD-iști a fost atât de mare încât unii delegați au stat în curtea clubului elevilor și pensionarilor în care a avut loc ședința, participarea impresionându-i pe liderii de la Botoșani, mai ales că în Săveni nu au câștigat niciodată alegerile locale în ultimii 15 ani.
Relu Tîrzioru a părăsit PNL Botoșani în luna mai a anului trecut invocând neînțelegeri cu Florin Țurcanu, lucru care l-a făcut și în precedenta legislatură în care liberalii s-au aflat în opoziție și când s-a orientat spre PDL, formațiunea aflată atunci la guvernare. Până la alegerile interne din week-end Relu Tîrzioru a fost președinte interimar la PSD Săveni. (S.B.)

 

3:12 pm Miercuri, 16 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Relu Tirziorupresedinte PSD Saveni

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: