Azi la Botosani

Transferul sezonului după Iliev : CINE ar putea veni să ajute FC Botoșani!

Acționarii de la FC Botoșani îi dau credit în continuare antrenorului principal Leo Grozavu care rămâne la Botoșani să resusciteze echipa fanion a județului. Mai mult decât atât, sunt făcute demersuri pentru întărirea lotului de jucători și umplerea golurilor lăsate de jucătorii accidentați sau cei care nu au reușit să confirme.

Unul dintre fotbaliștii care ar putea ajunge la FC Botoșani este Vali Lazăr, jucător care a confirmat la Dinamo și care ar putea ajunge la gruparea locală de fotbal. El evoluează pe postul de atacant lateral dar poate fi folosit și la mijlocul terenului. Pe aceste poziții au fost folosiți în acest debut de campionat Petre Ivanovici, Quenten Martinus, Ciprian Brata, Paul Batin, Constantin Roșu sau Mergim Neziri, jucători care însă nu s-au ridicat la înălțimea jucătorilor.
Vali Lazăr s-a deplasat în Transnistria pentru a semna cu formația care domină autoritar campionatul Moldovei, însă cele două părţi nu s-au înţeles, anunţă DigiSport.
Vali Lazăr (26 de ani), a fost trimis la echipa a doua a lui Dinamo, după ce a refuzat să devină monedă de schimb în transferul lui Martinus de la FC Botoşani. Soarele părea să fi răsărit pentru Lazăr, după ce ajunsese la un acord de principiu cu gruparea Şerif Tiraspol, unde urma să fie împrumutat de Dinamo până la finalul contractului.
După numai două zile, însă, lucrurile s-au precipitat, mijlocaşul cerând, se pare, un salariu mai mare decât cel despre care se discutase iniţial. Şerif a rupt negocierile în acest context, iar Lazăr s-a întors deja în România.
Cota lui Vali Lazăr este evaluată la 1 milion de euro conform transfermarkt asemenea portarului bulgar Plamen Iliev. Vali Lazăr are un salariu de 5.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare unde a jucat 7 meciuri în acest sezon și a marcat un singur gol.
(G.E.)

 

4:31 pm Marti, 01 Septembrie, 2015

3 Comentarii la “Transferul sezonului după Iliev : CINE ar putea veni să ajute FC Botoșani! ”

  1. Sonny spune:

    Valentin Lazar este plin de figuri , motiv pentru care si Rednic insista sa scape de el . In plus , nu are nici cea mai mica dorinta de a juca la Botosani , dar , decat sa se antreneze prin parcuri . . . Este exact tipul de jucator de care avem nevoie . Pentru a retrograda , desigur

  2. Visalom Gogaie spune:

    Sunt total de acord cu tine. Cred ca pt BT ar fi mai bine sa nu se realizeze acest transfer

  3. ne-ati umilit spune:

    Rusine conducerii!Poate veni oricine atat timp cat un smenar depasit total de evenimente nu pleaca, situatia e dramatica.A scapat Urechila de un Croitoru care vedea jocul si a adus nulitati din liga 4.Regret nespus ca am platit abonament sa vad batjocora asta ,dar n-am ce face ma voi transforma in fan al echipelor oaspete pentru a nu-mi manca nervii.Mi-e greata de toti jegosii si de asistatii sociali platiti din banii nostri.Chiajna un satuc e de felicitat ca niste oameni rationali au schimbat antrenorul vazand ca acesta nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: