Azi la Botosani

Tupeu fără margini: Interlopul Clămparu ar vrea o celulă ca o cameră de hotel

Considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi români, Clămparu a fost adus în România la mijlocul lunii aprilie.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, de când a ajuns în ţară, Ioan Clămparu este tare nemulţumit de condiţiile de maximă siguranţă din Penitenciarul Rahova. Suficient cât să dea în judecată instituţia în cadrul căreia îşi ispăşeşte pedeapsa. Plângerea acesteia a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 5 şi a primit un termen de judecată la începutul lunii octombrie. 

Ioan Clămparu s-a aflat pe lista celor mai căutaţi infractori, fiind acuzat că a obligat peste o sută de femei să se prostitueze în Spania. A fost condamnat, la 20 de ani de închisoare pentru proxenetism de o instanţă din Madrid - pedeapsa solicitată de procurori a fost de 30 de ani. În paralel, autorităţile din România i-au dat 13 ani de detenţie pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi întreruperea cursului sarcinii.

Căutat de autorităţile judiciare române de opt ani, a fost adus în ţară la mijlocul lunii aprilie. De atunci se află în penitenciarul de maximă siguranţă Rahova.

 

4:20 pm Marti, 15 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  proxenetismIoan ClamparuPenitenciarul Rahova

1 Comentarii la “Tupeu fără margini: Interlopul Clămparu ar vrea o celulă ca o cameră de hotel ”

  1. Andreea spune:

    In delta este pe o insula, ceva finantat de norvegieni.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: