Azi la Botosani

Ţurcanu şi relaţia specială: Nu sunt amant cu Flutur, nu ne-am culcat niciodată

Florin Ţurcanu s-a arătat extrem de amuzat despre afirmaţiile făcute de Ovidiu Portariuc cu privire la relaţia strânsă pe care ar avea-o cu consilierul judeţean, Cătălin Flutur şi a explicat râzând că exprimarea primarului a fost una nefericită dat fiind faptul că, în opinia sa, relaţiile speciale se leagă în general între categorii de persoane de alt gen.


"Nu ne-am culcat împreună, nu ne-am trezit împreună"

Aşa cum a obişnuit, liderul PNL a amintit din nou faptul că provine din mediul rural dar chiar şi aşa are capacitatea de a înţelege în cel fel sunt legate două persoane în mod „special”. „Relaţie specială, d-le hai să ne înţelegem relaţie specială poţi să ai cu partenera ta de viaţă, cu soţia ta, cu amanta dar eu nu sunt nici amant cu Flutur, nici partener de viaţă, nu am cum să am o relaţie specială, exclus, nici afaceri nu am făcut cu Flutur, nici nu ne-am culcat niciodată împreună, nu ne-am trezit împreună, nu am cum să o am o relaţie specială cu Fluture, eu am o relaţie corectă cu toţii politicienii din judeţ”, a spus Florin Ţurcanu. Şeful CJ a mai spus că în actualul context, prin declaraţiile publice făcute de edilul şef denotă practic o lipsă a maturităţii politice iar „gâlceava şi băgatul strâmbelor pe sub masă” chiar nu-şi au locul la nivel local.

"Dacă aveau posibilitatea să aducă dovezi, eram executat"

Florin Ţurcanu nu s-a arătat intimidat nici de declaraţiile lui Ovidiu Portariuc cu privire la dovezile pe care le-ar avea despre colaborarea cu Cătălin Flutur încă dinainte de alegerile locale din vara anului 2012 care, în cazul în care ar fi existat, ar fi fost prezentate deja. „Dragilor, mai spun încă o dată, ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face. Dumnealui s-a transformat în orice altceva în afară de ce ar trebui să facă. Se ocupă de strâns dovezi, de un an de zile se ocupă de treaba asta, nu am o frică, sunt pregătit pentru orice luptă de la om la om. Dacă într-adevăr aveau posibilitatea să aducă dovezi în anumite discuţii, eram executat, nu are cum să aibă o dovadă despre mine şi Flutur, credeţi-mă cu drag spun că nu am o relaţie decât o colaborare consilier judeţean – preşedinte CJ, atât”, a încheiat Florin Ţurcanu. Cât despre atacul primarului cu privire la prezenţa sa la locul de muncă, şeful CJ a răspuns că este extrem de uşor să te prezinţi la serviciu dar fără să faci nimic efectiv.

CITEŞTE:

 Portariuc vede o alianţă neoficială între Ţurcanu şi Flutur: Nu e un secret pentru nimeni

4:03 pm Miercuri, 10 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Flutur

5 Comentarii la “Ţurcanu şi relaţia specială: Nu sunt amant cu Flutur, nu ne-am culcat niciodată

 1. robert spune:

  portariuc taticu, ti-o trage turcanu non stop. ai ajuns de paranghelia judetului. esti vai de capul tau, vai de steaua ta.

 2. ricky spune:

  Ce a inteles el prin relatie...:))) ce prostii debiteaza...fereasca...

 3. Comentator spune:

  Pt acest presedinte se potriveste foarte bine un proverb romanesc:"Daca taceai ,filozof ramaneai".Si-a dorit sa fie spiritual,dar nu i-a ieșit.Mare pacat!

 4. liberal spune:

  Dupa ce a terminat treaba,a asfaltat drumul Stanca Radauti prut,a reabilitat europenele spre Iasi si Suceava la 4 benzi,a creat vreo 15 mii de locuri de munca, economia duduie de se aude din cosmos,botosanenii o duc de la foarte bine in sus,pe Siret curge lapte iar pe Prut curge miere, domn presedinte i-si permite sa se relaxeze un pic si face glume nesarate. DEMISIA DE ONOARE ,incompetentilor!

 5. Cristi spune:

  Nici nu te-ar fi lasat sa te apropii de Botosani!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: