Azi la Botosani

Ultima șansă pentru Leo, Iftime: Am ajuns să mă înjure pe mine oamenii

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat vineri că va renunţa la Leo Grozavu dacă echipa botoşăneană nu câştigă partida cu formaţia Concordia Chiajna, scrie Mediafax.

"Dacă nu batem la Chiajna, ne despărţim de Leo. Cred că am avut destulă răbdare cu el. Leo a spus după meciul de Cupa Ligii că nu şefii îl ţin pe bancă ci rezultatele, iar rezultatele le ştie toată lumea. Mi-am pus toţi suporterii în cap ţinându-l în continuare. Am ajuns să mă înjure peste tot pe mine oamenii pentru că nu schimb antrenorul. Eu am crezut în proiectul lui Leo, dar aşa nu se mai poate", a spus Valeriu Iftime.

Patronul grupării botoşănene a precizat că Leo Grozavu greşeşte dacă îşi înjură jucătorii: "Am auzit şi eu că şi-ar înjura jucătorii. Dacă e aşa, e foarte grav. Eu i-am spus de mai multe ori să-i încurajeze continuu pe jucători şi să fie lângă ei. Când înjuri un om matur de mamă e ca şi cum l-ai împuşca! Reacţia inversă e clară şi se vede pe teren. Dacă nu se schimbă, poate fi final de carieră, nu de mandat pentru Leo".

Meciul Concordia Chiajna - FC Botoşani are loc sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a X-a a Ligii I.

 

1:24 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: