Azi la Botosani

Un băiat s-a drogat bine și-a venit la Urgențe să tragă un pui de somn: FOTO

În după-amiaza zilei de duminică, un tânăr care a consumat o cantitate însemnată de substanțe psihotrope, a ajuns pe propriile picioare la spital, ce a urmat însă, a fost de-a râsu’-plânsu’.

Alex M. a ajuns duminică, 15 septembrie 2015, în jurul orei 17:30, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati după ce a fumat o țigară cu etnobotanice. Amețit și simțindu-se rău, băiatul de 23 de ani nici nu știa pe ce lume se află și nici măcăr nu le-a putut spune medicilor, în primă fază, cum se numește. 

Drogat în ultimul hal, tânărul a decis la un moment dat că nu mai poate da detalii despre ce s-a întâmplat și s-a întins pe scaunele din holul Unității de Primiri Urgențe pentru a trage un pui de somn, iar după câteva minute, până să fie preluat pentru a-i fi făcute câteva teste, acesta a fugit din incinta unității spitalicești, deși abia se putea ține pe picioare.

De asemenea, băiatul de 23, originar din comuna Avrămeni, nu este la primul episod de acest gen, el având antecedente în ceea ce privește drogurile și vizitele la spital, fiind internat de nenumărate ori pe secția de Psihiatrie. (M.M.) 

12:53 pm Luni, 14 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  UPU Botosanitanar drogatBaiat drogat doarme la Urgente

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: