Azi la Botosani

Un botoșănean și-a arătat organele genitale ziua, în amiaza mare : AFLĂ cu ce a avut de-a face un echipaj SMURD

Un botoșănean care se află în evidența Psihiatriei, a dat de furcă unui echipaj SMURD, în cursul zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2015.

Mai exact, O.A., în vârstă de 33 de ani, care suferă de schizofrenie paranoidă și cu un comportament agresiv, a alertat locuitorii comunei Roma, după ce s-a dezbracat de haine și a umblat în costumul lui Adam, pe străzi. Speriați de comportamentul ciudat al bărbatului, câțiva membri ai familiei au sunat la 112 și au cerut ajutor. La scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de  Poliție și un echipaj de medici de la SMURD.

În drum spre unitatea spitalicească botoșăneană. O.A. nu a avut deloc stare în autosanitară, și a încercat strice tot prin jur. În cele din urmă, autosanitara SMURD  a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, iar botoșăneanul cu mintea furată a intrat în atenția cadrelor medicale de gardă. După ce a primit primul ajutor, O.A., a fost redirecționat către Secția de Psihiatrie, acolo unde va fi supus unui control amănunțit.

(Ș.V.)

 

5:02 pm Sambata, 19 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: