Azi la Botosani

Un botoșănean a chemat jandarmii în ajutor după ce prietena i-a furat cardul bancar

Un bărbat a rămas fără cardul bancar, după ce o prietenă pe care a primit-o în casă i l-a furat.

În data de 16 septembrie 2015, în jurul orei 21.00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi a intervenit la o adresa din municipiul Botoșani, unde o persoană de sex masculin reclama faptul că o femeie, cunoștință a acestuia pe care a primit-o de bunăvoie în locuință, i-a sustras cardul bancar.

După descrierile făcute de reclamant și în urma verificărilor efectuate la fața locului, în apropierea blocului a fost identificată o persoană de sex feminin, de 39 de ani, care a fost indicată ca autoarea furtului.

„Constatând acestea, echipajul de jandarmi a procedat la legitimarea acesteia și conducerea la sediul Inspectoratului de Jandarmi, unde, în urma controlului corporal efectuat de către o persoană de același sex din cadrul unității, a fost descoperit cardul bancar al reclamantului, de pe care femeia în cauză nu a avut timpul necesar pentru a retrage bani.”, se arată menționat în comunicatul de presă remis de IJJ Botoșani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

1:28 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  jandarmi botosaneniCard bancar furatFemeie hoata

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: