Azi la Botosani

Un fost viceprimar bate obrazul CJ-ului: Avem în față gardul și în spate leopardul

Constantin Bursuc, fostul viceprimar al municipiului Dorohoi, a profitat de prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Botoșani, Cristian Achiței, la conferința de presă organizată la sediul PNL, moment în care i-a prezentat o serie de probleme cu care se confruntă dorohoienii.

Liberalul de la Dorohoi a ținut să aducă în discuție proiectul privind rețeaua de apă și canalizare. ”Fiindcă îl avem ca reprezentant pe vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Cristian Achiței, aș pune o întrebare și aș vrea un răspuns atât pentru mine , pentru dumneavoastră, cât și pentru cetățenii din Dorohoi, referitor la realizarea marelui proiect de modernizarea rețelelor de apă și canalizare fiindcă Dorohoiul”, a început discuția Constantin Bursuc, liderul PNL Dorohoi.
Dorohoianul a continuat apoi spunând că din 2012 a început un proiect de dezvoltare pe PID Urban și totuși în ceea ce privește apa și canalizarea, Consiliul Județean era responsabil de realizarea proiectului. ”Am înțeles că nu se mai dezvoltă cel puțin în următoarea perioadă, și aș vrea să știu ce perspective avem.Dorohoienii își doresc foarte mult realizarea acestuia proiect. Știți ce se întâmplă acum la Dorohoi? Noi avem în față gardul și în spate leopardul. Avem în zona zero, zonă centrală lipsită de apă și canalizare  elemente care în 2015 nu sunt posibile la nivel de municipii”, a punctat liberalul.
În încheiere, Bursuc a ținut să ridice și câteva semne de întrebare: ”Aș vrea ca vicepreședintele CJ să ne spună ce perspective avem noi ca și Dorohoieni și ce implicații ale Partidului Național Liberal în această problemă? Ce am putea să facem ca să realizăm acest obiectiv?  Este foarte important pentru dorohoieni”.
(Ș.V.)
 

 

2:58 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Cristian AchiteiConstantin Bursuccj botosani

1 Comentarii la “Un fost viceprimar bate obrazul CJ-ului: Avem în față gardul și în spate leopardul

  1. dudu spune:

    Desigur ca Achitei na clipit un pic si a lasat Bursucul ca in Gara.fara raspuns.Poate e vinovat altcineva.Altul trebuia sa se ocupe.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: