Azi la Botosani

Un pitic de la circ și-a găsit jumătatea tocmai la Botoșani: FOTOGALERIE

Un bărbat care lucra ca animator la circ s-a îndrăgostit nebunește de-o tânără de aceleași... dimensiuni ca el, cei doi întâlnindu-se la Botoșani.

Startul emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, l-au dat ieri, 14 septembrie 2015, Andreea Mantea, Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru și Liviu Vârciu care au pus umărul la treabă pentru a face cel mai frumos cadou unui cuplu de pitici, care visa să își oficializeze povestea de iubire. Cristian și Mădălina sunt un cuplu frumos, vesel, în ciuda greutăților cu care s-au confruntat de-a lungul vieții. Cristi măsoară 1 metru 20 și muncește la circ, iar acesta și-a găsit marea dragoste tocmai la Botoșani, anunță Antena1.

Provine dintr-o familie cu șase frați, toți de statură normală. De-a lungul vieții a auzit multe glume răutăcioase la adresa lui, dar a învățat să treacă peste ele. Cristi a stat acasă până la vârsta de 14 ani. Înainte să moară, tatăl său i-a spus mamei că trebuie să îl ducă la circ pe Cristi pentru că nu voia ca băiatul să rămână acolo în sat, ci să-și trăiască viața. Odată cu venirea la Circul de Stat din București, i s-a schimbat viața.

Așa a cunoscut-o pe iubita lui, Mădălina. În urmă cu 6 ani, toamna, circul făcea spectacole la diverse case de cultură, pentru copii. Ajunși în județul Botoșani, patroana circului a aflat despre Mădălina, care e de aceeași statură cu Cristi, și a decis să îi facă să se întâlnească.

“Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât de pe scenă și i-am spus: “După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!”. De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, povestește Cristi 

3:07 pm Marti, 15 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  emisiune tvNunta de piticiPitic de la circnunta de vis

1 Comentarii la “Un pitic de la circ și-a găsit jumătatea tocmai la Botoșani: FOTOGALERIE

  1. ionela spune:

    Foarte frumosi sa fiti mereu fericiti multa sanatate va doresc si numai bine si echipa de la emisiunea poftiti de va iubiti le doresc numai bn vam pupat:*

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: