Azi la Botosani

Undeva, la câțiva kilometri de municipiu, pavelări, drumuri asfaltate și parcări mai ceva ca-n Botoșani – GALERIE FOTO

Ceea ce la Botoșani a durat mai bine de un an și jumătate și s-a terminat cu mașinile tremurând când circulă pe Primăverii s-a reușit într-un timp mult mai scurt la un oraș din apropierea municipiului reședință.

În trei luni și jumătate Primăria Bucecea a reabilitat trei drumuri orășenești a căror lungime însumată este de 2,6 km. Străzile Lt.Teodorescu, Eroilor și Strada de legătură 1 au trecut în vara care tocmai s-a încheiat de la stadiul de drumuri de pământ și balast la drumuri asfaltate. Investițiile, puse în practică de SC Tehnic Asist SRL, au fost realizate cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și de la bugetul local. Aproape 1,5 milioane de lei andron tampau primar buceceafără TVA este valoarea totală a lucrărilor efectuate, care însă nu se vor opri aici. Administrația de la Bucecea dorește ca în acest an să asfalteze și strada Mihai Eminescu pe o lungime de 1,2 km.
”Până pe 15 octombrie vrem să încheiem cu asfaltările pe acest an. Noi am făcut și din banii noștri, urmând să ne recuperăm cheltuiala de la PNDR. Am grăbit lucrările ca să le facem cât timpul este prielnic”, afirmă Andron Țâmpău, primarul orașului Bucecea.
În paralel, exclusiv cu fonduri de la bugetul local, în oraș s-au amenajat patru parcări care totalizează în jur de 50 de spații. Pentru aceste lucrări s-a perfectat un contract cu SC Conrec SA, care a executat investiția în aproximativ o lună și jumătate.
”S-au înmulțit mașinile și nu prea mai aveau oamenii unde să le parcheze”, mai spune Andron Țâmpău.
163.000 de lei s-au alocat pentru amenajarea respectivelor parcări, toate lucrările adăugându-se celor de pavelare a trotuarului drumului național care străbate localitatea. (S.B.)

 

5:17 pm Joi, 17 Septembrie, 2015

2 Comentarii la “Undeva, la câțiva kilometri de municipiu, pavelări, drumuri asfaltate și parcări mai ceva ca-n Botoșani – GALERIE FOTO

  1. Bobo spune:

    Portariuc i-ați un carnețel un pix și dute sa vezi Cum poate nenea ăla sa facă. . .

  2. catalin spune:

    Bravo lor uite ca la altii se poate, dar cu siguranta sunt si acolo carcotasi din pacate altii stau si se uita fara sa faca nimic. Singur nu faci nimic dar cu o echipa buna iti faci treaba. Felicitari celor care se zbat pentru comunitatile lor si ramane ceva in urma.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: