Azi la Botosani

Valeriu Iftime băgat cu forța în politică: Nu am ce căuta în spălătura asta a lor

Președintele consiliului de administrație de la FC Botoșani a intrat fără voia sa în lumea politică. Mai exact, în disputele dintre Puterea și Opoziția din Consiliul Local.

”Își spală anumite idei din politică apelând la fotbal”

Conducătorul grupului ”Elsaco” este convins că echipa fanion a județului, cel puțin prin prisma scandalului declanșat cu chiria de la Stadionul Municipal, a ajuns obiect de dispute politice în care el și clubul cad victime.
”Invenția asta eu știu de unde pornește, ei își spală anumite idei din politică apelând la fotbal, iar eu nu am ce căuta aici, în spălătura asta a lor. Dar, pe de altă parte, să îți spună cu o zi înainte că închide stadionul... a înghițit cheia... Orice se poate întâmpla, dar nu poți să spui... și de aia am făcut asocierea cu biroul în fața Primăriei. Cine poate să își închipuie că un om își pune birou în fața Primăriei să stea acolo. Ei, același personaj poate să ia cheile și să fugă din oraș”, a afirmat Valeriu Iftime.
Acesta a adăugat că a participat inclusiv la o ședință pregătitoare de CL în care s-a discutat tocmai despre chirie și în care aleșii de la municipiu și-au exprimat intenția de eliminare a acesteia deoarece ar ajunge la 80.000 – 90.000 de lei pentru folosirea arenei.

”Poate să fie o răzbunare”

Apoi însă, s-a trezit cu acea adresă trimisă de Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, prin care a aflat că, dacă nu plătește chiria, FC Botoșani nu poate disputa meciul cu Dinamo. Boss-ul de la Elsaco nu exclude varianta unei răzbunări a directorului DSPSA pentru faptul că tocmai în urmă cu un an și chiar la meciul cu Dinamo, nu Eugen Țurcanu, ci Ovidiu Portariuc a fost cel care a tăiat panglica la nocturnă.
”Poate să fie o răzbunare. Fără îndoială, inviți primarul, nu poți să inviți angajatul, hai să fim serioși, de aia e primar, de aia i-am dat votul să vină la tăiat de panglici”, a spus Valeriu Iftime.
Președintele CA de la FC Botoșani nu a discutat subiectul cu șeful politic al lui Eugen Țurcanu: ”Am relație amicală cu dl Cătălin Flutur, n-am vorbit niciodată subiectul ăsta”. (S.B.)
 

 

10:29 am Marti, 22 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniEugen TurcanuValeriu IftimeStadionul Municipal

1 Comentarii la “Valeriu Iftime băgat cu forța în politică: Nu am ce căuta în spălătura asta a lor

  1. catalin spune:

    Si pentru Dl. Viceprimar, Consilier, Director Turcanu, SAR a scris: Societatea academica romana Ghid privind incompatibilitățile și conflictele de interese Consilieri locali Incompatibilităţile pentru funcţia de consilier local sunt specificate în Legea 161/2003. Conform articolului 88, un consilier local nu poate fi în același timp: - consilier judeţean – incompatibilitatea intervine după validarea celui de-al doilea mandat; - primar ; - prefect sau subprefect; - funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului judeţean ori al prefecturii din judeţul respectiv; -preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, asociat, administrator, membru al consiliului de administraţie sau cenzor la regiile autonome şi societăţile comerciale de interes local înfiinţate sau aflate sub autoritatea consiliului local ori a consiliului judeţean respectiv sau la regiile autonome şi societăţile comerciale de interes naţional care îşi au sediul sau care deţin filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă; -preşedinte sau de secretar al adunărilor generale ale acţionarilor sau asociaţilor la o societate comercială de interes local ori la o societate comercială de interes naţional care îşi are sediul sau care deţine filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă; -reprezentant al statului la o societate comercială care îşi are sediul ori care deţine filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă; -deputat sau senator; -ministru, secretar de stat, subsecretar de stat şi funcţiile asimilate acestora; -acţionar semnificativ la o societate comercială înfiinţată de consiliul local.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: