Azi la Botosani

Vanghelie se apără de DNA cu apa pentru botoșăneni: Ce legătura au contractele de sponsorizare de la Primărie?

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, i-a urat sanatate lui Sorin Oprescu, aratand ca nu se bucura ca acesta a fost arestat preventiv, deoarece "doar nebunii se bucura de raul altuia".

Prezent vineri la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este judecat pentru coruptie, Marian Vanghelie a declarat presei ca evenimentele organizate de Primaria Sectorului 5 cu bani din sponsorizari nu ar trebui sa fie considerate prejudiciu in dosar. S-a referit inclusiv la ajutorarea sinistraților dorohoieni, după descărcarea de ori din iunie 2010.
"Ce legatura au contractele de sponsorizare de la primarie cu evenimentele publice, cum a fost opt ani Revelionul? Cu tirurile de apa duse la sinistratii din Botosani? Cu clopotnita facuta la biserica? Ce legatura au cu prejudiciul si cu comisionul meu? Daca cineva considera ca clopotnita de la biserica... ma duc si o iau. Fac acum o gluma", a explicat primarul.
Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea unor fapte de coruptie, alaturi de Mircea-Sorin Niculae (varul primarului), Sorin Stefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, si omul de afaceri Marin Dumitru.

 

11:42 am Marti, 22 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Marian Vangheliesinistrati Dorohoi

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: