Azi la Botosani

Viața bate filmul în familia fetei care a murit pe litoral: Ai lăsat atât de mult dor în urma ta! & Ce o să facă mama?

A trecut mai bine de o lună de când Ștefănica Brânză, o tânără studentă, și-a pierdut viața în apele învolburate ale Mării Negre. Venise în vacanță la Costinești, alături de prietenii săi, însă din păcate fata din orașul Flămânzi s-a întors acasă între patru scânduri.

Una dintre surorile fetei a scris în urmă cu câteva zile un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețeaua socială Facebook .Îl redăm mai jos integral:

”Ingerasul nostru, uite cu ce am ramas pe urma pierderii tale. Nici nu a stiut mama cum sa faca sa iti aranjeze cele 55 de diplome impreuna. Au trecut deja 40 de zile de cand ne-ai parasit, ne-am rugat cu totii sa avem un mic semn de la tine, dar nimic... Suntem nepunticiosi in fata acestei tragedii si oricat am vrea si ne-am forta, nu putem accepta faptul ca scumpa nostra fiica si surioara nu mai este, ca a parasit aceasta lume atat de repede. Stefy, ai lasat atat de mult dor in urma ta cu plecarea ta. Ce o sa faca mama fara tine ? Ce o sa faca tata ? Ce o sa facem noi ?

De ce ti s-a intamplat tocmai tie, fata care sarea in ajutorul tuturor, care zambea angelic de fiecare data cand i se cerea ceva ? Incerc sa gasesc o logica, dar nu reusesc pentru ca poate tie ti-e bine acolo, dar si cu noi iti era bine, eram unul pentru celalalt mereu. O sa ne roada dorul pe fiecare in parte pentru ca lipsa ta va ramane in sufletele noastre vesnic. Dulce minune, nu va mai fi niciodata la fel. Cerul a castigat, astazi si pentru eternitate, cea mai buna inginera electrica pentru ca poate Pamantul nu o merita. Te iubim pana la moarte, scump ingeras si asteptam momentul in care te vom revedea pentru a fi din nou toti impreuna”.  

Din păcate, o nouă tragedie s-a năpustit în familia Brânză, din orașul Flămânzi. Nici bine nu și-au revenit din șocul morții studentei, căci tatăl acesteia, care avea probleme grave de sănătate, s-a stins pe patul de spital.

(Ș.V.)

 

8:48 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: