Azi la Botosani

Vicele Andrei, făcut mincinos cu sabotajul Locativa – HSR : Trimit goarna, trâmbiţa

Directorul SC Locativa SA a respins acuzaţiile de sabotaj la adresa Primăriei Botoşani care i-au fost aduse de viceprimarul Cosmin Andrei. Vineri, social-democratul afirmase că HSR şi-ar desfăşura activitatea în Incubatorul de Afaceri administrat de societatea Consiliului Local şi că, în ciuda demersurilor sale repetate, conducerea unităţii nu ar fi luat nici o măsură.

incubatorul de afaceri Botosani

„Este o minciună sfruntată"

Marţi, în cadrul unei emisiuni la Tele’M, fostul primar a susţinut că, în realitate, municipalitatea botoşăneană nu a întreprins nici o acţiune oficială pe această temă.

„Este o minciună sfruntată, nu avem nici o hârtie oficială de la viceprimarul Cosmin Andrei la Locativa care să ceară o singură relaţie despre acea firmă, HSR, deci scurt şi la obiect. A spus «în nenumărate rânduri, am solicitat». Este o minciună sfruntată. A fost pus să facă lucrul ăsta, să găsească un motiv şi am să vă spun exact de ce a fost pus să facă lucrul ăsta. Nu există nici o hârtie oficială de la Primărie care să ne ceară cel puţin o singură informaţie despre HSR”, a afirmat Cătălin Flutur.

"A spus o prostie”

Fostul edil şef a arătat că în calitate de administrator al spaţiului, mai ales atunci când partenerul de contract îşi achită chiria, nu poate o dată la trei zile să bată la uşă şi să întrebe cine îşi desfăşoară activitatea acolo. În plus, firma care ar sta ca subcontractor în Încubatorul de Afaceri, este în insolvenţă şi are un lichidator judiciar.

„Este o minciună pentru a găsi un motiv”, a mai spus Cătălin Flutur.

Directorul SC Locativa SA este convins că nu este vorba de altceva decât de o manevră politică: „prima oară trimit goarna, trâmbiţa să spună omul şi a spus o prostie”.

CITEŞTE ŞI:

 Andrei se ia de Flutur, care l-ar sabota cu sediul HSR : Ne sfidează din sediul Locativa

 Tincu ofticat pe confecţionerii din incubator : Nu faci tu acolo o chestie micuţă

7:21 pm Marti, 09 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturCosmin AndreiIncubatorul de Afacerisabotaj

3 Comentarii la “Vicele Andrei, făcut mincinos cu sabotajul Locativa – HSR : Trimit goarna, trâmbiţa

  1. cornel ilie spune:

    Astia o sa plece din primarie cu coada intre picioare si cu capu in jos pentru ca la anul botosanenii o sa le ceara demisia. Nu au mai facut nimic in Botosani. si mai spun de altii ca nu fac. Frate numai de scandaluri se tin!

  2. leontin spune:

    Ne meritam soarta. Daca votam dupa culoarea politica si nu cu omu... nu o sa mai avem in veci un primar ca Flutur.

  3. Adevăr spune:

    Se pare ca mai mincinos decât toți e Flutur!Postacii mai sunt inca datori foștilor pt avantajele din acea perioada,nu?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: