Azi la Botosani

VIDEO: Bătaie generală într-o familie botoșăneană cu bâte și pari între surori, frați și mamă

Bataie cu parii intr-o familie din Botosani. Scandalul monstru s-a iscat dupa ce una dintre fiice a venit din Spania sa-si ia copilul de 13 ani. intreaga tarasenie a aparut la postul national de televiziune ProTV.

Dar mama si surorile ei nu il dau pe cel mic si spun ca ele l-au crescut de la cateva luni. N-a durat mult si s-a ajuns la pumni si picioare, iar barbatii au sarit cu parii la atac.
Initial, un cumnat sare s-o loveasca pe mama care a venit in tara sa-si ia copilul cu ea in Spania. Ca s-o apere, a iesit in fuga din casa fratele femeii, inarmat cu un par.
Surorile ei simt nevoia sa intervina, doar ca una dintre ele o trage de par pe mama. Cealalta incearca sa puna mana pe par si da in toata lumea.
Un muncitor care s-a nimerit in curte a fost prins in mijlocul bataii. Omul sta blazat cu mainile in buzunar si priveste. Totul se incheie in momentul in care intervine bunica celui mic.
Mama copilului s-a maritat din Spania si a decis ca este momentul sa-si duca acolo si fiul cel mic. Rudele nu o lasa, pe motiv ca au crescut copilul de cand avea doar cateva luni.
Cristina Luchian, mama copilului: "Eu, ca mama, nu pot sa ma apropii de el. Nu ma lasa mama, surorile, toata familia mea... Nu stiu de ce, ca nu le-am facut rau. De cand am plecat, am stiut numai sa trimit bani. Viata mea este un "calvario"".
Elena Luchian, bunica copilului: "De ce nu l-a crescut?! De la trei luni eu l-am crescut. Nici baiatul nu vrea sa plece din tara lui."
In urma incaierarii, unul dintre frati a fost ranit usor la o mana, dar a refuzat ajutorul medical. Femeia are de gand sa ceara ajutorul Politiei si Protectiei Copilului.

CLICK AICI si vezi VIDEO

9:50 pm Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  bataie Botosanibataie cu paribataie in familie

1 Comentarii la “VIDEO: Bătaie generală într-o familie botoșăneană cu bâte și pari între surori, frați și mamă ”

  1. ket spune:

    Scarba nici limba romana nu mai stia sa vorbeasca

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: