Azi la Botosani

VIDEO inedit lansat la Cinematograful Unirea: Botoșani văzut cu ochi de copil : Îți place? GALERIE FOTO

Cinematograful Unirea a adunat multă bucurie și râsete pure de copii sâmbătă dimineață când a fost lansat filmul de cinci minute cu orașul nostru, văzut prin ochii lor, a micuților care cresc frumos sub ochii noștri. Cum văd ei orașul lor natal, cum se joacă ei? Cum ne văd ei pe noi, oamenii mari sau cum descriu cei mici încrederea, ideile sau…oamenii?

Au reușit să răspundă cumva actrița Lidia Uja înconjurată de 19 copii frumoși, cel mai mic de 4 anișori, cel mai mare de 15, doi ziariști de la Iași care au petrecut o vară altfel la Botoșani și colaboratori care au vrut să pună și ei umărul la această idee.
Idee care a devenit realitate cu ajutorul Primăriei și Consiliului Local Botoșani care au finanțat acest proiect inițiat de Lidia Uja. Iar marea zi, cea în care filmul copiilor a fost lansat oficial a fost sâmbătă, 19 septembrie 2015. Micuții au fost primiți cu bomboane de prietena lor din vară, Lidia și ulterior răsplătiți cu diplome pentru timpul petrecut împreună. Și aplaudați la scenă deschisă.
La final, după ce au urmărit alături de părinții lor grozăvia pe care au făcut-o, micuții s-au bucurat și de un film de desene animate. Totul s-a terminat cu emoție, multe aplauze și mesajul unei mame către Lidia: ”Îți mulțumim pentru timpul de calitate pe care l-ai oferit copiilor noștri”. Spectatori au fost un grup de adolescenți din Republica Moldova și Ucraina care ne vizitează orașul prin intermediul Asociației B-Right Media. (G.E.)

1:02 pm Sambata, 19 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Lidia UjaBotosani prin ochii copiilor

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: